Με αυτά τα αρώματα θα μυρίζεις για πάντα Καλοκαίρι!

Δροσερά αρώματα

Με αυτά τα αρώματα θα μυρίζεις για πάντα Καλοκαίρι, ακόμα κι εάν αυτό φτάνει στο τέλος του! Δροσερά αρώματα που μπορείς να φοράς όλους τους υπόλοιπους μήνες και να σου έρχονται στο μυαλό εικόνες απ’ τις διακοπές και τα ταξίδια σου είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Sauvage – Dior

Κυκλοφόρησε το 2015 κι έκτοτε έχει γίνει το αγαπημένο πολλών ανδρών. Ένα άκρως καλοκαιρινό άρωμα με νότες κορυφής πιπέρι και περγαμόντο Καλαβρίας, ενώ στα συστατικά του συναντάμε μεταξύ άλλων και το Βέτιβερ, το γεράνι και τη λεβάντα.

www.dior.com

 Comme Des Garçons Eau De Parfum

Ένα unisex άρωμα απ’ τον αρωματοποιό Mark Buxton. Στη μυρωδιά του ξεχωρίζουν τα μπαχαρικά όπως η κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το κάρδαμο και το πιπέρι.

www.comme-des-garcons-parfum.com

Colonia – Acqua Di Parma

Το αυθεντικό Ιταλικό άρωμα από το 1916 που θα σε ταξιδέψει μέχρι την πανέμορφη Σικελία. Ένα δροσερό και διαχρονικό άρωμα με ξυλώδεις νότες για όσους αγαπάνε την παράδοση!

www.acquadiparma.com

India Ink – Heretic

Ένα πικάντικο άρωμα για άνδρες και γυναίκες που σαγηνεύει με νότες όπως ο γλυκάνισος, το γαρίφαλο και το ξύλο ουντ.

www.hereticparfum.com

Leather – Perfumer H

Ένα φρέσκο άρωμα που κυκλοφόρησε το 2016 απ’ τον αρωματοποιό Lyn Harris. Με λεβάντα απ’ τη Γαλλία και περγαμόντο απ’ την Ιταλία, αυτό το άρωμα είναι σίγουρο ότι θα σε ταξιδέψει μακριά!

perfumerh.com

Tags from the story
0 replies on “Με αυτά τα αρώματα θα μυρίζεις για πάντα Καλοκαίρι!”