Kiehl’s Loves Greece

Kiehl’s Loves Greece

Θέλοντας να φέρει στα χέρια των πελατών της σε όλον τον κόσμο ένα κομμάτι από τις ρίζες της, η Kiehl’s παρουσιάζει την 5η έκδοση του προγράμματος Kiehl’s Loves. Το 2019, η νεοϋορκέζικη μάρκα είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τον Ιταλό εικαστικό καλλιτέχνη Simone Massoni πάνω στον σχεδιασμό μιας συλλογής προϊόντων περιορισμένης έκδοσης, συλλεκτικών αντικειμένων και αφηγηματικών στοιχείων που τιμούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των χωρών και των πόλεων στις οποίες δραστηριοποιείται η Kiehl’s.

Κάθε κομμάτι περιορισμένης έκδοσης κοσμείται με καλλιτεχνικές δημιουργίες που ενσωματώνουν τόσο την κληρονομιά της Kiehl’s όσο και οπτικά σύμβολα χαρακτηριστικά της τοπικής κουλτούρας και του DNA κάθε χώρας. Και φέτος, για πρώτη φορά, η Ελλάδα υποδέχεται τη δική της limited edition έκδοση που αναδεικνύει έντονα το ελληνικό στοιχείο και όλα όσα καθιστούν την Ελλάδα μοναδική παγκοσμίως.

H έμπνευση πίσω από τη limited edition Kiehl’s Loves Greece συλλογή είναι η κληρονομία της Ελλάδας και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της: Η πλούσια ιστορία και η φύση της. Η αστείρευτη ομορφιά και τα ζωντανά χρώματά της. Τα νησιά και οι παραδόσεις της. Το φαγητό και η μουσική. Οι τέχνες και τα τοπικά έθιμα. Και όλα αυτά σε ένα μοναδικό μπλε φόντο: Το μπλε του ουρανού και της θάλασσας.

Η συλλογή περιλαμβάνει συλλεκτικές εκδόσεις τριών εμβληματικών Kiehl’s προϊόντων:

  • Ultra Facial Cream
  • Midnight Recovery Concentrate
  • Creamy Eye Treatment with Avocado

ULTRA FACIAL CREAM

Η θρυλική καθημερινή ενυδατική προσώπου με ανάλαφρη υφή της Kiehl’s χαρίζει αίσθηση άνεσης και υπέροχη όψη στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση: αναπληρώνει το νερό στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και εμποδίζει την απώλεια νερού έλκοντας υγρασία από την ατμόσφαιρα.

CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO

Το Creamy Eye Treatment With Avocado της Kiehl’s, μια πλούσια σύνθεση που ενυδατώνει την ευαίσθητηπεριοχή των ματιών, κυκλοφόρησε το 2002 καιγρήγορα ανέβηκε στη λίστα των πιο αγαπημένων σκευασμάτων της Kiehl’s! Όντας οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη, είναι μια σύνθεση που έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έχοντας γίνει γνωστή για τη μοναδική, συμπυκνωμένη υφή της και την έκρηξη ενυδάτωσης που προσφέρει από το πρώτο λεπτό.

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Το Midnight Recovery Concentrate είναι ένα δραστικό συμπύκνωμα φυτικών εκχυλισμάτων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναπληρώνει βιολογικά τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας για βέλτιστη επανόρθωσή της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το ισχυρό ελιξίριο είναι 99% φυσικής προέλευσης.

ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ KIEHL’S

Η οικολογική τσάντα και το συλλεκτικό sports μπουκάλι θα διανέμονται δωρεάν με αγορές Kiehl’s. Συγκεκριμένα, με την αγορά προϊόντων Kiehl’s αξίας60€ και άνω διανέμεται δωρεάν το συλλεκτικόμπουκάλι και με αγορές αξίας 90€ και άνω η συλλεκτική τσάντα.

INFO


Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα Kiehl’s corners από την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

www.kiehls.com

Tags from the story
0 replies on “Kiehl’s Loves Greece”