Carolina Herrera: H νέα ανατρεπτική εκδοχή του εμβληματικού αρώματος Bad Boy

Ο oίκος Carolina Herrera δημιουργεί μία νέα τολμηρή εκδοχή στο μύθο του αιώνιου επαναστάτη με το Bad Boy Le Parfum, ένα νέο ανδρικό άρωμα βασισμένο σε απροσδόκητες νότες που εξερευνούν μια ισχυρή προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια.

Μετά την επιτυχία του Bad Boy, η νέα κυκλοφορία αποτελεί μια δημιουργία που απομακρύνεται από τις παραδοσιακές συνθέσεις, εγκαινιάζοντας ένα νέο οσφρητικό σύμπαν που βασίζεται στη διπλή φύση του σύγχρονου άντρα. Δυνατός και ευαίσθητος, ισχυρός και συμπονετικός, ηρωικός και ευάλωτος: ο άντρας Bad Boy δεν προσδιορίζεται εύκολα. Σπάει τους κανόνες ώστε να δημιουργήσει τους δικούς του, ενώ εκφράζει και υπερασπίζεται έντονα τις πεποιθήσεις του. Είναι επαναστάτης με αιτία που ξέρει ότι η ανυπακοή και η πρόκληση μπορεί να είναι συμβατές με την ενσυναίσθηση. Ένας γητευτής που σαγηνεύει, για τον οποίο η αναποφασιστικότητα δεν είναι επιλογή.

Αλλά για το Bad Boy Le Parfum, η τόλμη δεν είναι απλώς μια ιδέα μάρκετινγκ, είναι η αρχή πίσω από τη σύνθεση αυτού του Woody αρώματος. Η Carolina A. Herrera, δημιουργική διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera, μαζί με τους αρωματοποιούς Bruno Jovanovic, Fanny Bal και Nicolas Beaulieu, εξερεύνησαν τα βάθη της φαντασίας τους για να αναπτύξουν αυτό το νέο αρωματικό επίτευγμα. Δημιούργησαν ψηλές νότες κορυφής στη βάση μιας απρόσμενης συμφωνίας Κάνναβης που ηλεκτρίζει, μια απόλυτη καινοτομία στον κόσμο της αρωματοποιίας. Στη συνέχεια, οι αρωματοποιοί μας οδηγούν σε ζεστές νότες βάσης από Δέρμα, που νωχελικά γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Εξάλλου, όπως υποδηλώνει και το όνομα Bad Boy Le Parfum, είναι ένα άρωμα με την πληρέστερη έννοια της λέξης. Προσκολλάται χωρίς δισταγμό στην επιδερμίδα, σαν να είναι ένα ισχυρό στρώμα ενέργειας και αυτοπεποίθησης.

Το άρωμα του αιώνιου επαναστάτη

Όταν το Bad Boy Le Parfum απελευθερώνεται για πρώτη φορά στο δέρμα, η πρωταρχική αίσθηση είναι μια στιγμιαία έκρηξη ενέργειας. Αυτό οφείλεται στον εσωτερικό διάλογο μεταξύ του Γκρέιπφρουτ, του πιο  παιγνιδιάρικου εσπεριδοειδούς, και της σπινθηροβόλας έκπληξης από τη τολμηρή συμφωνία Κάνναβης. Οι αρωματοποιοί ήθελαν να μείνουν μακριά από το κλισέ των ψυχοδραστικών χρήσεων από τμήματα του φυτού Κάνναβης και να τονίσουν τις πράσινες και ‘ηλεκτρισμένες’ πτυχές του. Το αποτέλεσμα είναι μια οσφρητική εμπειρία υψηλής τάσης που συναντάμε πρώτη φορά στη σύγχρονη αρωματοποιία, ενσωματώνοντας θαρραλέα τη λογική του Bad Boy Le Parfum πως οι κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να τους σπάμε.

Συνεχίζοντας, ύστερα από αυτό το αποφασιστικό πρώτο κύμα οι νότες καρδιάς αποκαλύπτουν μια τέλεια αρμονία από μαύρο Πιπέρι και Γεράνι. Το μαύρο Πιπέρι είναι αρωματικό και πικάντικο, υποδεικνύοντας ότι τα δυνατά συναισθήματα συνεχίζονται και μετά την αρχική έκρηξη. Εδώ συνυπάρχει με το φύλλο Γερανιού, μια φλοράλ αλλά αρρενωπή νότα, συστατικό κλειδί του Carolina Herrera For Men, το πρώτο ανδρικό άρωμα του Οίκου που κυκλοφόρησε το 1991. Κάπως έτσι, παρελθόν και μέλλον παντρεύονται με την επανευφεύρεση του άνδρα Carolina Herrera, ένα bad boy με πολύ καλά χαρακτηριστικά που ενσαρκώνεται από μια δημιουργία εξαιρετικής τεχνικής.

Έχοντας παραμείνει λίγα λεπτά στο δέρμα, οι νότες βάσης που εμφανίζονται στο Bad Boy Le Parfum ξεδιπλώνουν μια νέα έκπληξη. Συνήθως, η συνάφεια ενός Eau de Parfum έγκειται στην αρχική εντύπωση που αφήνει αλλά και στον τρόπο με τον οποίο η φόρμουλα εξελίσσεται μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα. Εδώ, η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε μία συμφωνία Δέρματος, που προσκολλάται στην επιδερμίδα σαν φυλαχτό. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος απόσταξης ή εκχύλισης του φυσικού αρώματος του ακατέργαστου δέρματος, ερμηνεύεται ως μία οσφρητική ψευδαίσθηση, με αποτέλεσμα καμία συμφωνία Δέρματος να μη μοιάζει με άλλη. Εδώ οι master αρωματοποιοί Bruno Jovanovic, Fanny Bal και Nicolas Beaulieu, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια προκλητική και σέξι συμφωνία Δέρματος που ενώνει τις δυνάμεις της με το Βέτιβερ, τη χαρακτηριστική αλλά απρόβλεπτη ξυλώδη νότα της κλασικής ανδρικής αρωματοποιίας. Το Βέτιβερ εκπληρώνει έναν διπλό σκοπό. Κάνει το άρωμα πολύ άνετο στη χρήση και χαρίζει στους άντρες δόσεις ιδιαίτερου χαρακτήρα στο στυλ τους, διατηρώντας παράλληλα μια εξωτική και ηδονιστική αίσθηση ταξιδιού. Για τον Οίκο Carolina Herrera, το Βέτιβερ είναι μια αναφορά στις εικόνες της Καραϊβικής, σε μέρη όπως η Αϊτή ή το Σάντο Ντομίνγκο.

Εμπειρία που ξυπνά όλες τις αισθήσεις

Δημιουργώντας νέους κανόνες και διευρύνοντας τους ορίζοντες, το Bad Boy Le Parfum εισέρχεται σε αχαρτογράφητες και μυστηριώδεις περιοχές. Αυτό απεικονίζεται αινιγματικά από το μπουκάλι, στη ματ επιφάνεια του οποίου ο εμβληματικός κεραυνός από το σύμπαν Bad Boy γίνεται ένα ερωτηματικό. Μονοχρωματικό και ουσιαστικό, με αυτό το μπουκάλι το πιο επαναστατικό άρωμα στην οικογένεια Carolina Herrera είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για να εγκαταλείψετε προκαθορισμένες ιδέες. Το Bad Boy Le Parfum είναι το αποκορύφωμα της αντικομφορμιστικής πολυπλοκότητας, για τον άντρα του οποίου η δύναμη της αποπλάνησης έγκειται στην άρνηση ανούσιων συμβάσεων. Ένας άντρας που δεν εφησυχάζεται, αλλά είναι έτοιμος να προκαλέσει τα πάντα.

Tags from the story
,
0 replies on “Carolina Herrera: H νέα ανατρεπτική εκδοχή του εμβληματικού αρώματος Bad Boy”