Τα Apple Glasses θα ξεκλειδώνουν αυτόματα όλες τις συσκευές Apple

Apple Glasses
© Phonearena

Το νέο καινοτόμο προϊόν της Apple φιλοδοξεί να γράψει ιστορία. Πρόκειται για τα Apple Glasses, τα οποία φυσικά έχουν μοναδικό design και μεταξύ των πολύ «έξυπνων» χαρακτηριστικών τους θα μπορούν να ξεκλειδώνουν αυτόματα και όλες τις συσκευές Apple που έχεις στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Serkova

Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός εδώ και καιρό εργάζεται στην ανάπτυξη των έξυπνων γυαλιών του, που μέχρι στιγμής ακούνε στο όνομα «Apple Glasses». Τώρα, διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Apple αναπτύσσει για τα συγκεκριμένα γυαλιά μια τεχνολογία που θα επιτρέπει σε αυτά τα γυαλιά να ξεκλειδώνουν όλες τις συσκευές μας, με τον ίδιο τρόπο που ένας χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει το MacBook του όταν φοράει το Apple Watch.

Σύμφωνα με την Apple, οι συσκευές της θα ξεκλειδώνουν από τα γυαλιά μόνο όταν ο χρήστης πλησιάζει αρκετά κοντά τους, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια ακριβώς απόσταση θα ενεργοποιείται η λειτουργία. Παράλληλα, η νέα τεχνολογία θα προβλέπει και άλλες επιλογές για τους χρήστες που δεν θέλουν οι συσκευές τους να ξεκλειδώνουν αυτόματα. Τέτοιες επιλογές θα μπορούσαν να είναι κάποια χειρονομία, μια φωνητική εντολή ή μια κίνηση.

Ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Apple Glasses ενδέχεται να κυκλοφορήσουν ακόμη και αργότερα φέτος, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για το 2022.

Tags from the story
,
0 replies on “Τα Apple Glasses θα ξεκλειδώνουν αυτόματα όλες τις συσκευές Apple”