Αυτό το PlayStation 5 είναι φτιαγμένο από 20 κιλά χρυσού

Playstation 5 Golden Rock
© Caviar

Αυτό το PlayStation 5 είναι φτιαγμένο από 20 κιλά χρυσού και είναι μία από τις πιο ακριβές -εάν όχι η ακριβότερη- κονσόλες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Σας παρουσιάζουμε το Playstation 5 Golden Rock, όπως είναι η ονομασία του τελευταίου δημιουργήματος της Caviar.

Η Caviar είναι ρωσική εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για τις πολυτελείς εκδοχές διάφορων δημοφιλών ηλεκτρονικών που ανακατασκευάζει και πρόσφατα παρουσίασε ένα Playstation 5 που είναι φτιαγμένο από 20 κιλά χρυσού και φυσικά είναι περιορισμένης έκδοσης.

Συγκεκριμένα, το Playstation 5 Golden Rock έχει κατασκευαστεί από 8 φύλλα χρυσού των 18 καρατίων και η επιφάνεια του έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με έναν βράχο, εξ ου και η ονομασία «Golden Rock», δηλαδή «Χρυσός Βράχος».

Και η ομάδα της Caviar δεν σταμάτησε εδώ, καθώς αποφάσισε να ντύσει και τα χειριστήρια του PlayStation 5 με δέρμα κροκοδείλου και χρυσό, στον ίδιο σχεδιασμό με την κονσόλα στο επάνω τους μέρος.

Τέλος, η τιμή του «Golden Rock», όπως ήταν και αναμενόμενο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Caviar.

© Caviar
© Caviar
© Caviar
© Caviar

Tags from the story
,
0 replies on “Αυτό το PlayStation 5 είναι φτιαγμένο από 20 κιλά χρυσού”