Πρώτο τρέιλερ για το Greyhound, τη νέα επική ταινία του Tom Hanks

τρέιλερ για το Greyhound

Πρώτο τρέιλερ για το Greyhound, τη νέα επική ταινία του Tom Hanks ή αλλιώς της καλύτερης πολεμικής ταινίας που θα δούμε τη φετινή χρονιά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το σενάριο του «Greyhound» φέρει την υπογραφή του Tom Hanks, ο οποίος έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς υποδύεται τον Ernest Krause, έναν καπετάνιο του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α. Αυτή είναι η τρίτη ταινία, που έχει γράψει το σενάριο ο αγαπημένος ηθοποιός, καθώς έχουν προηγηθεί και οι ταινίες «That Thing You Do!» και «Larry Crowne».

Η ταινία μας μεταφέρει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στις ναυμαχίες ενός στόλου 37 πολεμικών πλοίων των συμμαχικών δυνάμεων, αρχηγός του οποίου είναι ο Ernest Krause, καθώς προσπαθούν να διασχίσουν τα νερά του Ατλαντικού, ενώ την ίδια στιγμή καταδιώκονται απ’ τα υποβρύχια των ναζί.

Σημειώνεται ότι η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του C. S. Forester «The Good Shepherd», ενώ το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Stephen Graham, Rob Morgan και Elisabeth Shue. To Greyhound σκηνοθετεί ο Aaron Schneider.

Στο πρώτο πλάνο του τρέιλερ, βλέπουμε τον Tom Hanks να προσεύχεται, ενώ στα επόμενα λεπτά και μετά τη διέλευση τους απ’ τον Ατλαντικό, βλέπουμε το πλήρωμα να εισέρχεται σε αχαρτογράφητη περιοχή…

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου, ενώ μέχρι τότε παίρνουμε μια μικρή δόση αδρεναλίνης απ’ το πρώτο τρέιλερ.

0 replies on “Πρώτο τρέιλερ για το Greyhound, τη νέα επική ταινία του Tom Hanks”