Ο οίκος Dior ανοίγει το εργοστάσιο της Baby Dior για να παράγει μάσκες

Baby Dior
© Dior

Ο οίκος Dior ανοίγει ξανά το εργοστάσιο της Baby Dior για να παράγει μάσκες. Ακόμη ένα brand πολυτελείας που συμμετέχει ενεργά στη μάχη ενάντια στον Covid-19.

Προκειμένου να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, ο οίκος Dior ανακοίνωσε ότι ανοίγει ξανά το εργοστάσιο της Baby Dior προκειμένου αυτό να παράγει μάσκες. Το ατελιέ που βρίσκεται στη Redon στη Γαλλία αυτή τη στιγμή επαναλειτουργεί με τη βοήθεια των εργαζομένων που εθελοντικά αφιερώνουν τον χρόνο τους και τις ικανότητες τους για να φτιάξουν μάσκες και να συμβάλλουν στην έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού για τους επαγγελματίες υγείας.

«Θα επιστρέψουμε πιο δημιουργικοί από ποτέ για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τα όνειρά σας, αλλά για τώρα τα χέρια μας έχουν οικειοθελώς αναλάβει να παράγουν μάσκες γι’ αυτούς τους ανεκτίμητης αξίας ανθρώπους που δουλεύουν ανιδιοτελώς στην πρώτη γραμμή. Χαιρετούμε περήφανα αυτή την κίνηση που για ακόμη μια φορά δείχνει τη γενναιοδωρία των ατελιέ και των εργαστηρίων μας, οι οποίοι πιο αφοσιωμένοι από ποτέ δουλεύουν για να διασφαλίσουν την προστασία σας. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, είμαστε στο πλευρό σας», ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram, ο γαλλικός οίκος μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior) στις

Σημειώνεται ότι ο όμιλος LVMH, στον οποίο ανήκει και ο οίκος Dior, τον περασμένο μήνα είχε ανακοινώσει ότι παρήγγειλε για τη Γαλλία 40 εκατομμύρια μάσκες από την Κίνα, ενώ την ίδια στιγμή έχει ανακοινώσει ότι παράγει και παραδίδει δωρεάν αντισηπτικό χεριών στα γαλλικά νοσοκομεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LVMH (@lvmh) στις

Tags from the story
0 replies on “Ο οίκος Dior ανοίγει το εργοστάσιο της Baby Dior για να παράγει μάσκες”