Η adidas ανακοίνωσε τα νέα Yeezy Boost 350 V2 “Lundmark”

Yeezy Boost 350 V2 "Lundmark"

Η adidas ανακοίνωσε τα νέα Yeezy Boost 350 V2 “Lundmark”, το νέο λανσάρισμα της επιτυχημένης της συνεργασίας με τον Kanye West. Το μοντέλο 350 είναι αναμφίβολα το πιο αναγνωρίσιμο κι αγαπημένο sneaker της συνεργασίας adidas + Kanye West και τώρα αυτό θα κυκλοφορήσει σε μια νέα γκρι απόχρωση, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε νούμερα για ενήλικες, νέους και παιδιά.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι τα πρώτα Yeezy Boost 350 κυκλοφόρησαν το 2015 και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Μέχρι τότε ο Kanye West ήταν γνωστός για τα αθλητικά και τα μποτάκια που είχε σχεδιάσει για τη Nike, αλλά και το δικό του προσωπικό brand Yeezy. Αυτός ήταν κι ένας απ’ τους λόγους που όταν παρουσιάστηκαν τα minimal Yeezy Boost 350, γνώρισαν την τεράστια επιτυχία που όλοι ξέρουμε σήμερα. Τα Yeezy είναι τα πιο δημοφιλή sneaker παγκοσμίως με εκατομμύρια θαυμαστές να τρέχουν να αγοράσουν το τελευταίο τους μοντέλο πριν αυτό γίνει sold out.

Όσον αφορά τα Yeezy Boost 350 V2 “Lundmark” αυτά θα κυκλοφορήσουν σε ανοιχτό γκρι χρώμα σε δύο εκδοχές: Yeezy Boost 350 V2 Lundmark RF και Yeezy Boost 350 V2 Lundmark. Τα πρώτα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 11 Ιουλίου σε επιλεγμένα καταστήματα της Βόρειας και Λατινικής Αμερικής, καθώς και στην ιστοσελίδα adidas.com/YEEZY, ενώ τα δεύτερα δύο μέρες μετά, στις 13 Ιουλίου. Το κόστος τους ανέρχεται στα 220 δολάρια. Διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά των κλασικών Yeezy, όπως μεταξύ άλλων την κορυφαία τεχνολογία BOOST™ της adidas στη σόλα τους, ενώ ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα με όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Παράλληλα, σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης, Αφρικής, Ασίας και Ινδίας αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο και τα Yeezy Boost 350 V2 “Synth” και “Antlia”, σε δύο επίσης αρκετά καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Yeezy Boost 350 V2 Synth
Yeezy Boost 350 V2 Antlia

www.adidas.gr/yeezy

Tags from the story
0 replies on “Η adidas ανακοίνωσε τα νέα Yeezy Boost 350 V2 “Lundmark””