Το σπίτι του ‘Fresh Prince of Bel-Air’ έγινε Airbnb

Fresh Prince of Bel-Air
© Airbnb

Μια νέα καταχώρηση μόλις δημοσιεύτηκε στην Airbnb από τον αγαπημένο και υπερταλαντούχο Will Smith. Αυτό το μέγαρο δεν είναι άλλο από εκείνο που ο Smith και οι συμπρωταγωνιστές του έμειναν για έξι χρόνια κατά τη διάρκεια της σειράς «The Fresh Prince of Bel-Air».

Το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και γίνεται με αφορμή τα 30 χρόνια (!) από τo ντεμπούτο της σειράς στις οθόνες μας, αλλά κι αφότου ανακοινώθηκε ότι ένα reboot είναι στα σκαριά. Σημειώνεται ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1990 και ολοκληρώθηκε στις 20 Μαΐου του 1996.

Σήμερα το Fresh Prince of Bel-Air είναι διαθέσιμο για τη νέα γενιά στο Netflix, ενώ σύντομα θα προβληθεί ξανά και στο HBO Max. Μάλιστα, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της σειράς, η νέα συνδρομητική υπηρεσία ανακοίνωσε και ένα reunion με τους πρωταγωνιστές του.

Όσον αφορά τη διαμονή στο μέγαρο στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια, αυτή θα περιλαμβάνει μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του, όπως το ότι θα μπορούν να δοκιμάσουν τα συλλεκτικά Air Jordans του Will Smith και να παίξουν μπάσκετ στην κρεβατοκάμαρα, να δουν από κοντά όλα τα αξέχαστα outfits των πρωταγωνιστών, αλλά και να ακούσουν μουσική απ΄τον ίδιο τον DJ Jazzy Jeff της σειράς.

Το μέγαρο του Πρίγκιπα του Bel-Air θα φιλοξενήσει επισκέπτες για πέντε ημέρες και συγκεκριμένα στις 2, 5, 8, 11, και 14 Οκτωβρίου, ενώ το πιο τρελό είναι ότι η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι μόλις τα 30 δολάρια. Δυστυχώς, αυτή η εμπειρία προσφέρεται μόνο σε μόνιμους κάτοικους του Λος Άντζελες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις και στην ιστοσελίδα της Airbnb.

© Airbnb
Fresh Prince of Bel-Air
© Airbnb
© Airbnb
Fresh Prince of Bel-Air
© Airbnb
Fresh Prince of Bel-Air
© Airbnb
© Airbnb
Fresh Prince of Bel-Air
© Airbnb

Tags from the story
,
0 replies on “Το σπίτι του ‘Fresh Prince of Bel-Air’ έγινε Airbnb”