Οι DuoViolins σε μία online συναυλία για τον Άγιο Βαλεντίνο

DuoViolins

Είναι ταλαντούχοι, είναι το next big thing στη μουσική βιομηχανία και μαγεύουν με τις πρώτες νότες που βγαίνουν από τα δύο τους βιολιά. Οι DuoViolins, ο Δημήτρης Ίσαρης και ο Γιώργος Γαϊτάνος, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, πραγματοποιούν το πρώτο ονειρικό Streaming Performance που υπόσχεται να σας ταξιδέψει μέσα από αγαπημένες μελωδίες και φυσικά τις δικές τους επιτυχίες!

Οι DuoViolins, το ταλαντούχο δίδυμο που αποτελείται από τους Δημήτρη Ίσαρη και ο Γιώργο Γαϊτάνο, ετοιμάζονται να μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και συγκεκριμένα το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, μέσω μιας online συναυλίας.

Ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις μια ξεχωριστή βραδιά με τον/τη σύντροφό σου, ακόμη κι εάν είναι εν μέσω lockdown. Τους DuoViolins, σε αυτήν τη μοναδική συναυλία θα συνοδεύουν οι Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Νέαρχος και Anna Tarba, οι οποίοι ερμηνεύουν μαζί τους αγαπημένες ερωτικές μπαλάντες.

Αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η πιο εναλλακτική πρόταση για να απολαύσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από όπoυ και να βρίσκεσαι, Single or Not! Η παράσταση θα παραμείνει διαθέσιμη online για 36 ώρες, προκειμένου να «ξαναζήσεις» αυτό το «ταξίδι» στο repeat όσες φορές θες!

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμη ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Τέλος, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 9 ευρώ και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο www.viva.gr, όπου μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία.

duoviolins.com

Tags from the story
0 replies on “Οι DuoViolins σε μία online συναυλία για τον Άγιο Βαλεντίνο”