Ο Tom Cruise πηγαίνει στο διάστημα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Tom Cruise πηγαίνει στο διάστημα
© UNIVERSAL PICTURES

Ο Tom Cruise πηγαίνει στο διάστημα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, η οποία θα γυριστεί σε συνεργασία με τον Elon Musk και τη NASA. Το ταξίδι του ηθοποιού είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο του 2021 και φυσικά αυτή είναι η πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα.

Κι όμως, ο Tom Cruise πρόκειται να πάει στην κυριολεξία στο διάστημα για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ανακοίνωση είχε γίνει νωρίτερα φέτος, ενώ είχε επιβεβαιωθεί και απ’ τη NASA. Η απογείωση του ηθοποιού είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021 στον διαστημικό σταθμό Axiom.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Space Shuttle Almanac στο Twitter, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Doug Liman της επιστημονικής φαντασίας «Edge of Tomorrow». Κυβερνήτης του σκάφους της SpaceX θα είναι ο Michael Lopez-Alegria, ο οποίος στο συγκεκριμένο τουριστικό ταξίδι δεν θα έχει οποιουσδήποτε επιβάτες αλλά τον Cruise και τον Liman.

Μπορεί στην επερχόμενη ταινία να μην έχει δοθεί και επίσημα τίτλος, ο ενθουσιασμός όμως όλων μας για την πραγματοποίηση της ξεπερνά ήδη όλες τις προσδοκίες. Ένας απ’ τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood θα πάει στο διάστημα για να γυρίσει ταινία και αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα και όχι σε κάποιο σενάριο του Christopher Nolan.

Σημειώνεται ότι ο διοικητής της NASA, Jim Bridenstine, σε ανάρτησή του στο Twitter πριν λίγους μήνες είχε χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η NASA ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Tom Cruise στην ταινία για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό».

Tags from the story
0 replies on “Ο Tom Cruise πηγαίνει στο διάστημα για τις ανάγκες της νέας του ταινίας”