Βites & Wine Signature Events: Ο νέος προορισμός της πόλης για ξεχωριστές εκδηλώσεις

Βites & Wine Signature Events

Mε κυρίαρχα στοιχεία την εντυπωσιακή τοποθεσία, τις εξαίρετες γευστικές προτάσεις και την φιλική εξυπηρέτηση, το Bites & Wine Signature Events, αποτελεί μια νέα πρόταση για privé εκδηλώσεις. Στην ειδυλλιακή μαρίνα του Μικρολίμανου, το καινούριο αυτό project φέρει την υπογραφή της ομάδας του βραβευμένου εστιατορίου Varoulko Seaside αποτελώντας μια μοναδική επιλογή για κάθε είδους event. Η όμορφη ατμόσφαιρα, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες και οι εμπνευσμένες γεύσεις εγγυώνται μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία.

Με τη θαλασσινή αύρα να κυριαρχεί και την πανοραμική θέα να μονοπωλεί το βλέμμα, το Bites & Wine Signature Events υπόσχεται να χαρίσει χαρακτήρα σε ένα πάρτι, μια παρουσίαση ή εταιρικό γεύμα, ένα private δείπνο ή μια γαμήλια δεξίωση. Τo καλαίσθητο κτίριο του Bites & Wine Signature Events, απέναντι από το εστιατόριο Bαρούλκο, χωρίζεται σε 3 επίπεδα, προσφέροντας εναλλακτικές για ένα πλήθος επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 έως 300 άτομα.

Bites & Wine Signature Events

Ο privé χώρος του ισογείου σαν ένα wine-bistro δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για μια ιδιωτική συνά-ντηση, ενώ η open plan κάβα που δεσπόζει στον χώρο με την πλούσια συλλογή από ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, προδιαθέτει για ένα private wine & food pairing. Η ευρύχωρη αίθουσα του πρώτου επιπέδου αποτελεί την ιδανική επιλογή για εταιρικά γεύματα και παρουσιάσεις, ενώ η μεγάλη σάλα συμπληρώνεται από μια μοντέρνα open space κουζίνα που προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για cooking classes, παρουσιάσεις προϊόντων ή συνεντεύξεις Τύπου, όλα πλαισιωμένα από ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση γεύμα ή cocktail με finger food προτάσεις. Στο δεύτερο επίπεδο, η εκλεπτυσμένη διακόσμησή του το καθιστά ιδανικό για γαμήλιες δεξιώσεις αλλά και business events, ενώ η πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου από τα πέντε μπαλκόνια του ορόφου προσδίδει τη δική της ξεχωριστή πινελιά.

Με χώρους υψηλής αισθητικής και μια μεγάλη ομάδα συνεργατών με πάθος για τη φιλοξενία, το Bites & Wine Signature Events θα βάλει τη δική του υπογραφή στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

INFO


Bites & Wine Signature Events
Ακτή Κουμουνδούρου 54 (έναντι Varoulko Seaside),
Μικρολίμανο, 18553 Πειραιάς
Τ.: +30 210 41 23 308,
E.: [email protected]
Facebook: Bites & Wine Signature Events
Instagram: bitesnwine_events

Tags from the story
,
0 replies on “Βites & Wine Signature Events: Ο νέος προορισμός της πόλης για ξεχωριστές εκδηλώσεις”