Πασχαλινά δώρα από το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Η πιο γνωστή ‘’γωνιά της Αθήνας’’, το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σας προτείνει μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας για το φετινό Πάσχα.

Οι νέες πασχαλινές ιδέες δώρων περιλαμβάνουν υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες που αναδύουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ξενοδοχείου καθώς και ξεχωριστές πασχαλινές συνθέσεις με διάφορες επιλογές όπως η αυθεντική κούπα, ο αξιαγάπητος teddy doorman και τα προϊόντα μπάνιου του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, σπάνιες ποικιλίες τοπικών προϊόντων, δωροεπιταγές, είδη σπιτιού και ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Κλασικές και αγαπημένες επιλογές παραμένουν τα λαχταριστά macaron, οι σοκολάτες και τα εντυπωσιακά σοκολατένια πασχαλινά αυγά από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher καθώς επίσης το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι από την ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου.

Επισκεφτείτε το www.grandebretagnestore.com και επιλέξτε το δώρο της αρεσκείας σας μέσα από τη μοναδική συλλογή προϊόντων του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11:00 έως τις 18:30 για Click Away και Click In Shop
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103330750

0 replies on “Πασχαλινά δώρα από το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία”