Η 250 δολαρίων τεκίλα του Elon Musk είναι ήδη sold out

τεκίλα του Elon Musk
© Tesla

O Elon Musk έχει πουλήσει ηλεκτρικά οχήματα, πυροβόλα και τώρα βγάζει στην αγορά… τεκίλα. Το κόστος αυτής της τεκίλας ανέρχεται στα 250 δολάρια, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει sold out μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της.

montblanc

Η «Teslaquila», όπως αναφέρει η περιγραφή της στην ιστοσελίδα της Tesla είναι μια «exclusive, premium τεκίλα 100% από αγαύη παλαιωμένη σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, εμπλουτισμένη με ένα ελαφρύ άρωμα φρούτων, βανίλιας και κανέλας». Διατίθεται σε μια αρκετά φουτουριστική φιάλη των 750mL στο σχήμα ενός κεραυνού και κατάφερε να γίνει sold out μέσα σε 2 ώρες απ’ την ώρα που άρχισε η πώλησή της.

© Tesla

Μάλιστα, η Tesla προσπάθησε να περιορίσει τη διαθεσιμότητα της, καθώς η τεκίλα κυκλοφόρησε μόνο σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ και τέθηκε το όριο αγοράς δύο τεμαχίων ανά πελάτη. Και παρόλα αυτά η τεκίλα του Elon Musk κατάφερε να εξαντληθεί μέσα σε δύο ώρες.

© Tesla

Η ιδέα η Tesla να κυκλοφορήσει τη δική της τεκίλα, είχε ανακοινωθεί ως πρωταπριλιάτικο αστείο απ’ τον ίδιο τον Elon Musk, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Σύμφωνα με το περιοδικό Time Out, την Πρωταπριλιά του 2018, ο Musk αποφάσισε να αστειευτεί με το εξής tweet: «Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Tesla είναι εντελώς χρεοκοπημένη. Τόσο που δεν μπορείτε να το πιστέψετε… Ο Elon βρέθηκε λιπόθυμος πάνω σε μια Tesla Model 3, περιτριγυρισμένος από “Teslaquilla” μπουκάλια, με τα ίχνη των ξεραμένων δακρύων να είναι ακόμη ορατά στα μάγουλά του».

Αργότερα, ο Musk κατοχύρωσε το όνομα “Teslaquila”, το οποίο ωστόσο για άγνωστους ακόμη λόγους εγκαταλείφθηκε και τελικά η τεκίλα κυκλοφόρησε το 2020 ως Tesla Tequila. Σε περίπτωση επανακυκλοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την τεκίλα στην ιστοσελίδα της Tesla (shop.tesla.com).

Tags from the story
,
0 replies on “Η 250 δολαρίων τεκίλα του Elon Musk είναι ήδη sold out”