Το νέο ρολόι της TAG Heuer σε συνεργασία με την Aston Martin Red Bull Racing Team

ρολόι της TAG Heuer

Το νέο ρολόι της TAG Heuer σε συνεργασία με την Aston Martin Red Bull Racing Team είναι ένας χρονογράφος μοντέρνος, αθλητικός και ιδιαίτερα κομψός. Είναι ένα ρολόι για όλες τις περιστάσεις, μια ειδική έκδοση στα ίδια χρώματα με το νέο αυτοκίνητο της Aston Martin Red Bull Formula 1 που παρουσιάστηκε νωρίτερα το 2020.

Πιο συγκεκριμένα, η Tag Heuer προκειμένου να τιμήσει τη συνεχιζόμενη συνεργασία με την ομάδα της Aston Martin Red Bull Racing της Formula 1, η οποία είναι σε εξέλιξη από το 2016, παρουσίασε ένα ειδικής έκδοσης ρολόι, εμπνευσμένο από το νέο Aston Martin Red Bull Racing RB16 που αποκαλύφθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 στη Βαρκελώνη.

Αυτός ο χρονογράφος 43mm είναι στις ίδιες αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου που ξεχωρίζουν στο RB16, ενώ στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο το λογότυπο της Aston Martin Red Bull Racing Team. Το ρολόι διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι και ένδειξη ημερομηνίας στη θέση 4, ενώ η κάσα και το μπρασελέ του είναι από ατσάλι.

Το καντράν του είναι σε ένα έντονο και εντυπωσιακό μπλε χρώμα, ενώ οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επικάλυψη Super-LumiNova® και είναι σε λευκό χρώμα. Παράλληλα, είναι ανθεκτικό στο νερό στα 200 μέτρα και σύμφωνα με την TAG Heuer είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κραδασμούς.

tagheuer.com
gofas.gr

Tags from the story
0 replies on “Το νέο ρολόι της TAG Heuer σε συνεργασία με την Aston Martin Red Bull Racing Team”