Παγκόσμιο ντεμπούτο για το ολοκαίνουργιο sedan της Nissan

sedan της Nissan

Η Nissan θα αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο sedan και θα παρουσιάσει δύο ηλεκτροκίνητα πρωτότυπα οχήματα στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου της Σαγκάης, δείχνοντας στο κοινό πώς οι τεχνολογίες και ο σχεδιασμός των μοντέλων της, αλλάζουν το μέλλον της κινητικότητας.

Το ολοκαίνουριο sedan διαθέτει τα τελευταία ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία της Nissan και προσφέρει μια σειρά τεχνολογιών που ενσωματώνουν το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιανουάριο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής, το IMs δημιουργεί μια νέα κατηγορία οχημάτων, αυτή των υπερυψωμένων σπορ σεντάν. Ο σχεδιασμός του οχήματος εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ηλεκτροκίνηση, με την μπαταρία να βρίσκεται κάτω από το πάτωμα. Το διευρυμένο  μεταξόνιο “μεταφράζεται” σε μια ανυψωμένη, ευρύχωρη καμπίνα που επιτρέπει μια καινοτόμο διάταξη των καθισμάτων. Σε καθεστώς αυτόνομης οδήγησης, το ΙMs διαθέτει πλήρη λειτουργία hands-free. Στην κανονική οδήγηση, ο οδηγός απολαμβάνει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης υψηλών επιδόσεων, που μόνο ένα προηγμένο ηλεκτροκίνητο όχημα μπορεί να προσφέρει.

Το IMQ crossover είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία e-POWER της Nissan, η οποία συνδυάζει ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με ένα βενζινοκινητήρα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τους ηλεκτρικούς κινητήρες του οχήματος, το IMQ προσφέρει την ίδια ισχυρή απόδοση με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ύψος και την επιθετική στάση του, το IMQ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης της Σαγκάης θα δουν επίσης μια πλήρη γκάμα εμπορικών μοντέλων της Nissan, όπως το Lannia και το Tiida, το απόλυτο supercar GT-R, καθώς  και το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως,  το Nissan LEAF. Συν τοις άλλοις, τα SUV της Nissan, Kicks, Murano, Patrol, Qashqai, Terra και X-Trail, θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο, την παρουσία της Nissan στον εκθεσιακό χώρο της Σαγκάης.

Η 18η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτων της Σαγκάης, θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 25 Απριλίου.

INFO


 • Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών
  169, 10447 Αθήνα
  Τ.: 210 3479700
 • Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου
  177-179, 546 27 Θεσσαλονίκη
  Τ.: 2310 551930-9
 • www.nisssan.gr

Tags from the story
0 replies on “Παγκόσμιο ντεμπούτο για το ολοκαίνουργιο sedan της Nissan”