Η OMEGA παρουσιάζει δύο εντυπωσιακά νέα ρολόγια Trésor για να στηρίξει το ORBIS

ρολόγια Trésor

Δύο ρολόγια για καλό σκοπό: Η OMEGA παρουσιάζει δύο εντυπωσιακά νέα ρολόγια Trésor για να στηρίξει το ORBIS. Η Ελβετική μάρκα παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα ντουέτο που πραγματικά κάνει διαφορά.

Τα δύο ρολόγια από ατσάλι με διάμετρο καντράν στα 40mm, έχουν ένα υπέροχο θολωτό καντράν σε ντεγκραντέ μπλε χρώμα, γυαλιστερούς δείκτες και θολωτές ενδείξεις ώρας σε λευκόχρυσο 18 καρατιών. Αυτό που διαχωρίζει το ένα από το άλλο μοντέλο είναι η στεφάνη τους. Η OMEGA δίνει την επιλογή μεταξύ είτε μιας γυαλιστερής είτε μιας στεφάνης με διαμάντια.

Όποια επιλογή και να κάνει κάποιος, είναι βέβαιο ότι παίρνει το αδιαπραγμάτευτο επίπεδο πολυτέλειας της OMEGA μόνο που αυτή τη φορά περιλαμβάνει μία συγκινητική λεπτομέρεια: την υπενθύμιση, μία φορά το μήνα του τι κάνει ένα ρολόι Orbis μια τόσο αξιέπαινη επένδυση.

Ως παιχνιδιάρικη αναφορά στα λούτρινα παιχνίδια που δίνονται στα παιδάκια που υποβάλλονται σε εγχείρηση ματιών, ένα Αρκουδάκι Orbis έχει αντικαταστήσει το νούμερο 8 στο δίσκο της ημερομηνίας. Είναι μια χαριτωμένη μασκότ σε απαλό γαλάζιο όπως και το χρώμα του δείκτη των δευτερολέπτων.

Ο μηχανισμός του καθενός από τα δύο αυτά De Ville είναι μια πολυτελής έκδοση του OMEGA Calibre 8511, με γέφυρα του μπαλανσιέ από κόκκινο χρυσό 18Κ. Και τα δύο ρολόγια, έχουν μπλε δερμάτινο λουράκι με γυαλισμένη μπούκλα από ατσάλι.

Συνοδεύονται από Πιστοποιητικό Γνησιότητας και την περίφημη πενταετή εγγύηση της OMEGA. Προσφέρονται σε ειδική κασετίνα μαζί με μία κλειδοθήκη με το χαριτωμένο Αρκουδάκι της ORBIS που σίγουρα θα συγκινήσει και τους πιο σοβαρούς συλλέκτες.

Από το 2011, η OMEGA είναι υπερήφανος και πιστός υποστηρικτής του ORBIS: ενός διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμό, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τύφλωσης σε εκείνες τις περιοχές του κόσμου που οι οικονομικοί και ιατρικοί πόροι είναι πιο περιορισμένοι.

Η αγορά ενός από τα δύο αυτά πανέμορφα ρολόγια βοηθά στη συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση του Ιπτάμενου Οφθαλμολογικού Νοσοκομείου της ORBIS και της ιατρικής ομάδας του.

Tags from the story
0 replies on “Η OMEGA παρουσιάζει δύο εντυπωσιακά νέα ρολόγια Trésor για να στηρίξει το ORBIS”