Ένα σινεμά στην Ελβετία με διπλά κρεβάτια αντί για καθίσματα!

σινεμά με διπλά κρεβάτια
© Pathé Schweiz

Πριν κυκλοφορήσει το «Avengers: Endgame», όλοι αναρωτιόμασταν πώς θα καταφέρουμε να δούμε την ταινία διάρκειας 3 ωρών και 2 λεπτών, χωρίς ούτε ένα διάλειμμα. Ε λοιπόν, εάν βρισκόμασταν στο σινεμά Pathé στην Ελβετία, δεν θα κάναμε αυτή την ερώτηση, αφού σε αυτό το σινεμά η κινηματογραφική εμπειρία μόλις άγγιξε ένα άλλο επίπεδο!

Πιο συγκεκριμένα, στο σινεμά Pathé, στο Spreitenbach της Ελβετίας στις 9 Μαΐου άνοιξε η αίθουσα “VIP Bedroom”, η οποία σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα 20 Minuten, διαθέτει 11 διπλά κρεβάτια, με γκρι και μπεζ σεντόνια, καθώς και δύο άνετα μαξιλάρια.

Φυσικά, οι κάτοχοι του VIP εισιτηρίου δεν θα χρειαστεί να κάνουν ουρά για ν’ αγοράσουν τα snacks τους, καθώς μπορούν να παραγγέλνουν αυτά απ’ το κρεβάτι τους. Μάλιστα, οι υπάλληλοι του σινεμά εκτός του ότι θα τους σερβίρουν τις παραγγελίες τους, θα τους μοιράζουν ακόμη και παντόφλες για να νιώθουν στην κυριολεξία σαν το σπίτι τους.

Κι εάν σκέφτεσαι ήδη την υγιεινή και το πόσο συχνά θα αλλάζονται τα σεντόνια, ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά Venanzio Di Bacco, σε δηλώσεις του στο 20 Minuten, ανέφερε ότι οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχουν καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια μετά από κάθε προβολή. «Η υγιεινή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς», δήλωσε ο ίδιος.

© Pathé Schweiz

Το εισιτήριο για τη συγκεκριμένη αίθουσα θα κοστίζει περίπου 43 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των ποτών και των snacks, ενώ το σινεμά διαθέτει ακόμη αίθουσες IMAX με περισσότερες από 350 θέσεις, καθώς και την “VIP Lounge” αίθουσα με διπλούς καναπέδες. Τέλος, η αίθουσα για τους μικρούς της παρέας, διαθέτει παιχνίδια, τσουλήθρα και αναπαυτικές μαξιλάρες.

© Pathé Schweiz
© Pathé Schweiz
© Pathé Schweiz

Tags from the story
,
0 replies on “Ένα σινεμά στην Ελβετία με διπλά κρεβάτια αντί για καθίσματα!”