Σειρές στο Netflix που πρέπει να δουν όσοι αγαπούν το interior design

interior design
© OLIAROS Properties

Συγκεντρώσαμε τις σειρές στο Netflix που πρέπει να δουν όσοι αγαπούν το interior design ή όσοι αυτοί την περίοδο ανακαινίζουν το σπίτι τους και θέλουν να πάρουν μερικές ιδέες για τη διακόσμησή του.

Η εσωτερική διακόσμηση είναι αυτή που αντικατοπτρίζει την αισθητική του καθενός και είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική διαδικασία. Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση ενός άνετου χώρου, σημαντικό ρόλο παίζει η λεπτομέρεια, μιας και είναι αυτή που κάνει πάντα τη διαφορά. Εάν σου αρέσει να βλέπεις σπίτια, να θαυμάζεις τη διακόσμηση σαλονιών, υπνοδωματίων και κήπων ή απλά λατρεύεις την αρχιτεκτονική, τότε αυτές οι σειρές στο Netflix θα πρέπει να μπουν σύντομα στη λίστα παρακολούθησης σου.

The World’s Most Extraordinary Homes

Ο βραβευμένος Πιρς Τέιλορ και η ηθοποιός Κάρολαϊν Κουέντιν ταξιδεύουν στον κόσμο αναζητώντας όμορφα, ασυνήθιστα σπίτια, μεταξύ των οποίων και το πανέμορφο Ktima στην Αντίπαρο. Εάν θέλεις να ανακαλύψεις πώς είναι από μέσα μερικά απ’ τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στον κόσμο, τότε αυτή η σειρά θα μετατραπεί στη νέα εμμονή σου.

Tiny House Nation

Μίνι σπίτια, μεγάλες ιδέες. Οι παρουσιαστές αυτής της σειράς ταξιδεύουν σε όλη την Αμερική και βοηθούν οικογένειες να μάθουν να ζουν σε μικρά σπίτια με λειτουργικούς χώρους.

Amazing Interiors

Εκκεντρικοί ιδιοκτήτες φαινομενικά συνηθισμένων σπιτιών που είναι όμως γεμάτα εκπλήξεις: από τρενάκια στην πίσω αυλή μέχρι ενυδρεία εσωτερικού χώρου.

Abstract: The Art of Design

Μια σειρά που σε «βάζει» στο μυαλό των πιο καινοτόμων σχεδιαστών από διάφορους κλάδους, ενώ μαθαίνουμε πώς το design μπορεί να επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Stay Here

Μια σχεδιάστρια κι ένας μεσίτης δείχνουν σε ιδιοκτήτες ακινήτων πώς μπορούν να μετατρέψουν τα ενοικιαζόμενα τους σε χρυσωρυχείο.

Tags from the story
0 replies on “Σειρές στο Netflix που πρέπει να δουν όσοι αγαπούν το interior design”