Τα πιο στιλάτα αξεσουάρ του χειμώνα φέρουν την υπογραφή Prada!

σκούφος Prada

Τα πιο στιλάτα αξεσουάρ του χειμώνα φέρουν την υπογραφή Prada και τα είδαμε στην ανδρική συλλογή του ιταλικού οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Η συλλογή Prada Menswear S/S 2019 ήταν εμπνευσμένη απ’ τη δεκαετία του ’60 και σ’ αυτή κυριαρχούσαν τα έντονα χρώματα, τα floral, τα στενά μπλουζάκια και τα αθλητικά ρούχα. Ωστόσο, στη συλλογή υπήρχαν αξεσουάρ που ξεχωρίσαμε για τον χειμώνα, όπως τους nylon σκούφους που καλύπτουν τα αυτιά και προστατεύουν απ’ το κρύο, αλλά και τα γάντια με τη δερμάτινη λεπτομέρεια και το λογότυπο του οίκου στο επάνω μέρος.

Nylon Γάντια Prada

www.prada.com
www.prada.com

Σκούφος Prada Padded nylon gabardine

Το είδαμε στα περισσότερα shows των μεγαλύτερων οίκων για το 2019: Αυτή την χρονιά η μεγαλύτερη τάση στην ανδρική μόδα θα είναι τα καπέλα, τα oversize, τα bucket που μας σύστησε ξανά η Prada, αλλά και τους extra cozy σκούφους, ιδανικούς και γι’ όσους αγαπούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα το σκι και τα χιόνια!

www.prada.com

Σκούφος Prada Padded jacquard

www.prada.com

Σκούφος Prada Padded jacquard

www.prada.com

Αξίζει ν’ αναφερθεί ακόμη ότι το nylon είναι ένα στοιχείο που κυριαρχεί στις τελευταίες συλλογές του οίκου, με την Miuccia Prada να δηλώνει μετά την παρουσίαση της συλλογής της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018 ότι: «Αγαπώ το μαύρο nylon»!

Tags from the story
0 replies on “Τα πιο στιλάτα αξεσουάρ του χειμώνα φέρουν την υπογραφή Prada!”