Άξιος ανταγωνιστής του Apple Watch το νέο Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2
© Fitbit

Η Fitbit μόλις ανακοίνωσε το Versa 2, την τελευταία εκδοχή του διάσημου smartwatch της, το οποίο μεταξύ άλλων έρχεται με νέα οθόνη OLED, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη δυνατότητα οι χρήστες του να απευθύνονται πλέον στην Alexa της Amazon.

Το νέο Fitbit Versa 2 είναι ένας άξιος ανταγωνιστής του Apple Watch και του Samsung Galaxy Watch, καθώς το αναβαθμισμένο μοντέλο θα μας επιτρέπει πλέον να κάνουμε ερωτήσεις στον ψηφιακό βοηθό της Amazon, την Alexa, ενώ η τιμή αυτού θα ξεκινάει απ’ τα 199.95 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μερικά απ’ τα νέα χαρακτηριστικά του Versa 2 θα περιλαμβάνουν:

  • Την ενσωμάτωση της Amazon Alexa στο νέο smartwatch
  • Οθόνη τεχνολογίας AMOLED
  • Ανέπαφες πληρωμές
  • Πρόσβαση στο Spotify Premium
  • Τη συνδρομητική υπηρεσία Fitbit Premium, η οποία μεταξύ άλλων μπορεί να μετατραπεί στον προσωπικό σου γυμναστή και να παρακολουθεί από κοντά τις προπονήσεις σου, αλλά και την υγεία σου. Το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα ανέρχεται στα $9.99 μηνιαία και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, το νέο Versa 2 θα περιλαμβάνει και λειτουργίες όπως είναι η παρακολούθηση ύπνου (Sleep Score), αλλά κι ένα έξυπνο ξυπνητήρι, που η Fitbit αναφέρει ότι σύντομα θα δούμε σε όλες τις συσκευές της και το οποίο θα ξυπνάει τους χρήστες του με βάση τον κύκλο ύπνου τους.

© Fitbit

Όσον αφορά την μπαταρία του, σύμφωνα με την Fitbit, αυτή θα διαρκεί για τουλάχιστον πέντε μέρες με μία φόρτιση, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη τόσο απ’ το προηγούμενο μοντέλο όσο και με την μπαταρία του Apple Watch, που διαρκεί το πολύ δύο μέρες.

Ο νέος σχεδιασμός του Versa είναι επίσης εντυπωσιακός, καθώς το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, γκρι και ροζ χρυσό.

www.fitbit.com

Tags from the story
,
0 replies on “Άξιος ανταγωνιστής του Apple Watch το νέο Fitbit Versa 2”