Τα adidas Originals παρουσιάζουν τα δύο νέα ZX 2K BOOST sneakers

ΖΧ 2Κ BOOST

Από την αρχική τους κυκλοφορία το 1984, τα adidas Originals ΖΧ βρίσκονται στην αιχμή του σχεδιασμού των running παπουτσιών. Συνδυάζοντας αδιάκοπα την καινοτόμα αισθητική με την καλύτερη τεχνολογία, η σειρά ΖΧ ήταν πάντα η πρωτοπόρος της οικογένειας των Originals. Τώρα,τα adidas Originals συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα και συνδυάζοντας τη χαρακτηριστική σχεδιαστική γλώσσα της σειράς ZX με άλλα δύο καινοτόμα κεφάλαια στην ιστορία της adidas, δημιούργησαν ένα ΖΧ πιο μαλακό από ποτέ.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ικανοποίηση παρά τη λογική, κάθε μοντέλο ΖΧ 2Κ BOOST συνδυάζει στοιχεία της σειράς ΖΧ με την τεχνολογία Boost™, για να δημιουργήσει μια νέα έκφραση παπουτσιού, που χρειάζεται να τη δοκιμάσεις για να την καταλάβεις. Ο τολμηρός και υπερσύγχρονος σχεδιασμός του ΖΧ βρίσκεται στο επίκεντρο και ενισχύεται από απροσδόκητες τεχνικές λεπτομέρειες που ωθούν τη σειρά ακόμα περισσότερο προς το μέλλον.

ΖΧ 2Κ BOOST

Δίνοντας προτεραιότητα στη μαλακή αίσθηση, το νέο ZX εξυψώνει την άνεση και την ικανοποίηση, ενώ η τολμηρή γραμμή του αντλεί στοιχεία από τα τελευταία μοντέλα ΖΧ με τα πολλά layers, όπως η εμβληματική σειρά ΖΧ 00. Κοιτώντας τις λεπτομέρειες του παπουτσιού, το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από μια ειδικά σχεδιασμένη πλέξη με συγκολλημένες επικαλύψεις, ενώ η “step-in”κατασκευή του παπουτσιού, χωρίς γλώσσα, εξασφαλίζει την άνετη εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο. Επίσης, ο οδοντωτός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με ένα πιο τεχνικό σύστημα κορδονιών, δίνει ένα statement look στο ZX 2K BOOST.

ΖΧ 2Κ BOOST

Παράλληλα, η χρήση της ενδιάμεσης σόλας Boost™ σε όλο το μήκος του παπουτσιού, δίνει μια απόλυτα μαλακή αίσθηση στο νέο ZX. Τέλος, για να δώσει ζωή στο τολμηρό look του, το ΖΧ 2Κ BOOST κυκλοφορεί σε δύο ξεχωριστές αποχρώσεις: φλούο κίτρινο με έντονο κόκκινο και λευκό με βιολετί.

Πιο μαλακό, πιο εύκαμπτο, περισσότερη άνεση. Το νέο κεφάλαιο του ZX κυκλοφορεί παγκοσμίως απ’ την 1η Αυγούστου 2020. Βρες το στο www.adidas.gr/zx και στο adidas Originals Store, Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα.

#adidasZX
#adidasgr
@adidasOriginals

Tags from the story
,
0 replies on “Τα adidas Originals παρουσιάζουν τα δύο νέα ZX 2K BOOST sneakers”