Η επίδειξη Dior Men από τον Kim Jones σε κυλιόμενο διάδρομο

επίδειξη Dior Men
Photo: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock

Η Dior Men’s συλλογή από τον Kim Jones για τον επόμενο Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019 ήταν φουτουριστική με τα μοντέλα να περπατάνε σαν αγάλματα όχι σε μια κανονική πασαρέλα αλλά σε έναν κυλιόμενο διάδρομο.

Στη Dior συλλογή κυριάρχησαν οι tailored γραμμές, τα κλασικά κοψίματα και ένας αέρας μοντερνισμού που πλέον ο σχεδιαστής μας έχει συνηθίσει. Ο Kim Jones, μιλώντας για την επιλογή τα μοντέλα να περπατήσουν σε κυλιόμενο διάδρομο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η ιδέα ήταν να μεταμορφωθούν σε αγάλματα, στεκόμενοι στον κυλιόμενο διάδρομο όπως κάνουν και στο couture σαλόνι», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αυτή τη φορά ήθελα τα ρούχα ν’ είναι τα αγάλματα».

Η τρίτη συλλογή του Kim Jones για τον οίκο Dior Men διεξάχθηκε σ’ έναν όροφο στον Πύργο του Άιφελ, ενώ το «παρών» στο front row έδωσαν μεταξύ άλλων ο Robert Pattinson, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τον οίκο και τον έχουμε δει σε αρκετές καμπάνιες, η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Natalia Vodianova.

Πέρα από τα tailored στοιχεία, κάτι ακόμη που ξεχωρίσαμε από τη συλλογή ήταν τα prints που χρησιμοποίησε ο Kim Jones και αποτελούσαν φόρο τιμής στα αγαπημένα patterns του Christian Dior. Μάλιστα, ο ίδιος συνεργάστηκε με τον Αμερικανό καλλιτέχνη Raymond Pettibon, τα έργα του οποίου μετατράπηκαν σε tiger και leopard prints. Στη συλλογή είδαμε και μια διαφορετική και ξεχωριστή εκδοχή της “Mona Lisa” να κοσμεί πουλόβερ και πουκάμισα.

www.dior.com

Tags from the story
,
0 replies on “Η επίδειξη Dior Men από τον Kim Jones σε κυλιόμενο διάδρομο”