Έτσι θα φορέσεις το κοστούμι το 2019

Dior Men Spring/Summer 2019

Το κοστούμι είναι αυτό που ένας άνδρας συνδέει πάντα με τις επίσημες εμφανίσεις, αλλά το 2019 ετοιμάσου να το φορέσεις για κάθε περίσταση κι όχι μόνο στα αυστηρά business meetings. Το κοστούμι που θα αγοράσεις φέτος θα το φορέσεις με γραβάτα για το γραφείο και με πουκάμισο και αθλητικά οπουδήποτε αλλού.

Το 2019 το κοστούμι δεν θα είναι τόσο αυστηρό και θα μετατραπεί σε ένα σύνολο που μπορείς να φορέσεις καθημερινά, ανεξάρτητα από ποιο είναι το επάγγελμά σου. Το έχουμε δει σχεδόν σε κάθε επίδειξη για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019: Louis Vuitton, Dior, Versace, Paul Smith, αλλά πώς θα είναι αυτό το κοστούμι που μπορείς να φορέσεις παντού και θα σε αναδείξει ως τον πιο καλοντυμένο της παρέας;

© Armani

Σακάκι

Τα σακάκια θα είναι όπως τα βλέπουμε στις πασαρέλες, δηλαδή ως επί το πλείστον μη δομημένα. Θα είναι πιο χαλαρά και θα σου επιτρέπουν να κινείσαι με μεγαλύτερη ευκολία. Την επόμενη σεζόν θα κυριαρχήσουν τα oversized σακάκια, αλλά κι αυτά χωρίς ραφές και πέτο. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείς γιατί δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις (ακόμη) τη slim fit γραμμή.

Παντελόνι

Και δεν χρειάζεται γιατί τo oversized θα είναι τάση μόνο στα σακάκια κι όχι στα παντελόνια, καθώς αυτά θα είναι slim fit και σίγουρα όχι φαρδιά. Ετοιμάσου την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 να φορέσεις παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο θα πρέπει να τελειώνει ακριβώς εκεί που αρχίζει το παπούτσι. Ωστόσο, σε αρκετές επιδείξεις είδαμε και τα ρεβέρ πάνω από τον αστράγαλο.

© Armani
© Armani

Χρώμα

Οι trendsetters μπορούν να τολμήσουν το λευκό κοστούμι όπως το είδαμε στις πασαρέλες των Louis Vuitton, Berluti, Roberto Cavalli, το παστέλ ροζ του Dior Men ή το κόκκινο του Alexander McQueen. Οι υπόλοιποι μπορούν ν’ αρκεστούν στις ρίγες (μαύρες και γκρι), αλλά και στα καρό σακάκια που θα επικρατήσουν και αυτή τη σεζόν.

Tags from the story
0 replies on “Έτσι θα φορέσεις το κοστούμι το 2019”