Αυτό είναι το νέο κατάστημα του οίκου Louis Vuitton στο Τόκιο!

κατάστημα του οίκου Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε το άνοιγμα του νέου και πολυαναμενόμενου καταστήματός του στην περιοχή Ginza του Τόκιο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και μοντέρνο κτίριο, σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Jun Aoki και Peter Marina.

Το νέο επταώροφο κατάστημα του οίκου Louis Vuitton είναι ένα πραγματικό στολίδι, το οποίο έχει μεταμορφώσει την περιοχή όπου βρίσκεται, εξαιτίας του αρκετά μοντέρνου παρουσιαστικού του που είναι αδύνατον να μην εντυπωσιάσει όσους περνούν από μπροστά του!

Το εξωτερικό του κτιρίου είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να θυμίζει τις αντανακλάσεις του νερού ως υλικό φαινόμενο, ενώ στο εσωτερικό του ο χώρος λιανικής εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Στους υπόλοιπους ορόφους, βρίσκεται ένα σαλόνι αποκλειστικά για τους VIP πελάτες, καθώς και η καφετέρια Le Café V, η οποία αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του σεφ Yosuke Suga με τον γαλλικό οίκο μόδας.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο κτίριο θα βρίσκεται και το πρώτο κατάστημα του οίκου Louis Vuitton με σοκολάτες, το Le Chocolat V, το οποίο αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Απριλίου. Ακολουθούν παρακάτω οι φωτογραφίες του νέου εντυπωσιακού καταστήματος της Louis Vuitton στο Τόκιο:

© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
© Louis Vuitton
Tags from the story