Το νέο σκοτεινό Seamaster Diver 300M Black Black της OMEGA!

Seamaster Diver 300M Black Black

Το 2021, το διάσημο καταδυτικό ρολόι της OMEGA αγκαλιάζει την πιο σκοτεινή του πλευρά, με ένα νέο μοντέλο σε κατάμαυρη απόχρωση. Ο λόγος για το νέο και άκρως εντυπωσιακό Seamaster Diver 300M Black Black.

Σε αυτή τη συναρπαστική νέα προσθήκη στη συλλογή Diver 300M που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1993, η OMEGA εκμεταλλεύτηκε την ευελιξία του κεραμικού υλικού για να δημιουργήσει ένα ρολόι αντίθετων αποχρώσεων από ένα μόνο χρώμα. Όπως πάντα, η OMEGA έμεινε πιστή στον αυθεντικό σχεδιασμό της συλλογής 300Μ και διασφαλίζει ότι το μοντέλο πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις λειτουργίας ενός καταδυτικού ρολογιού. Το Seamaster Diver 300M Black Black είναι άνετο για τα μάτια και ευανάγνωστο – ακόμα και στο σκοτάδι.

Συνολικός Σχεδιασμός

Για να δημιουργήσει μια αληθινή αίσθηση βάθους και να παραπέμπει στις πιο σκοτεινές γωνίες του ωκεανού, η γυαλισμένη και βουρτσισμένη κάσα πάχους 43.5 mm από μαύρο κεραμικό υλικό [ZrO2] στερεώνεται στον καρπό με ένα ενσωματωμένο μαύρο λουράκι από καουτσούκ που διαθέτει αγκράφα από το ίδιο υλικό με την κάσα. Προκειμένου να διασφαλίσουν την αρμονία στον σχεδιασμό του ρολογιού, οι ωρολογοποιοί της OMEGA δημιούργησαν εκδόσεις από μαύρο κεραμικό υλικό τόσο για την κορώνα όσο και για το βαλβίδα διαφυγής ηλίου.

Φως από το σκοτάδι

Παρόλο που το νέο Black Black είναι το χρώμα της νύχτας, το καντράν είναι ευανάγνωστο όλες τις ώρες. Προκειμένου να διασφαλίσει την αναγνωσιμότητα χωρίς να επηρεάσει τη συνολική αισθητική του Diver, η OMEGA παρουσίασε ένα μοντέλο με καταδυτική κλίμακα επενδυμένη με Super-LumiNova σε απόχρωση ανθρακίτη, ενδείξεις και δείκτες skeleton από μαύρο PVD και κουκίδα στη θέση ώρας 12. Παρόλο που όλοι αυτοί οι σημαντικοί δείκτες λάμπουν σε διαφορετικά χρώματα στο σκοτάδι, ο ανθρακίτης τους προσδίδει μια σκούρα γκρι απόχρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τεχνική Εκτομής Λέιζερ

Για πρώτη φορά, η OMEGA χρησιμοποίησε τεχνική εκτομής λέιζερ σε όλες τις λεπτομέρειες του καντράν από μαύρο κεραμικό υλικό [ZrO2]. Από το εμβληματικό κυματοειδές μοτίβο μέχρι τις ενδείξεις λεπτών, τις φράσεις και το σύμβολο της OMEGA, οι λεπτομέρειες δημιουργήθηκαν σε θετικό ανάγλυφο από μόνο ένα κομμάτι. Η μοναδική μέθοδος κατασκευής χαρίζει ένα αποτέλεσμα εξαιρετικών αντιθέσεων, ενώ παράλληλα δίνει στο ρολόι χαρακτηριστική, ομοιόμορφη και σμιλεμένη εμφάνιση. Το ίδιο στυλ θετικού ανάγλυφου εντοπίζεται στην καταδυτική κλίμακα της στεφάνης μονής κατεύθυνσης.

Το πίσω μέρος της κάσας

Ένα παράθυρο που αποκαλύπτει τον μηχανισμό προσθέτει φως στο σκοτάδι. Το πίσω μέρος της κάσας, το οποίο είναι κατασκευασμένο από γυαλισμένο και βουρτσισμένο μαύρο κεραμικό υλικό, διαθέτει κρύσταλλο σαπφείρου. Τα πάντα μένουν άψογα στη θέση τους χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ασφάλισης της OMEGA «NAIAD LOCK» με τον κυματοειδή σχεδιασμό, ο οποίος εμφανίζεται επιμεταλλωμένος με τις ενδείξεις «NAIAD LOCK» και «DIVER 300M», «300 m / 1000 ft».

Ο Μηχανισμός

Μέσα από το κρύσταλλο του πίσω μέρους της κάσας, οι περήφανοι ιδιοκτήτες του ρολογιού μπορούν να δουν τον Co-Axial μηχανισμό Master Chronometer Calibre 8806, ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS) σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, απόδοσης και μαγνητικής αντίστασης. Η παγκόσμια 5ετής εγγύηση της OMEGA αποτελεί μια επιπλέον απόδειξη της εμπιστοσύνης του brand στο εκπληκτικό Seamaster Diver 300M Black Black.

omegawatches.com

Tags from the story
0 replies on “Το νέο σκοτεινό Seamaster Diver 300M Black Black της OMEGA!”