Νέο Breguet Tourbillon Extra-Plat 5367: “Grand Feu” version

Breguet Tourbillon Extra-Plat 5367

Tourbillon Extra-Plat 5367: Σε “Grand Feu” version. H Breguet παρουσιάζει το πρώτο, νέο μοντέλο της συλλογής του 2018 και δεν είναι άλλο απ’ το Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique σε “Grand Feu” έκδοση σμάλτου.

Στην έκθεση Baselworld 2018, η Breguet έρχεται να εμπλουτίσει τη συλλογή Grandes Complications με μια πολυαναμενόμενη προσθήκη, εκείνη με σμάλτο “Grand Feu”. Αυτό το νέο Classique Grandes Complications 5367 προσφέρει μια όμορφη και κλασική εκδοχή του tourbillon, το οποίο αποπνέει ταυτόχρονα έναν μίνιμαλ άερα. Οι πληροφορίες σκόπιμα είναι μειωμένες στα βασικά στοιχεία, προκειμένου η έμφαση να δοθεί στο μηχανισμό του ρολογιού. Οι χαρακτηριστικοί μπλε δείκτες Breguet βρίσκονται σε απόλυτη αντίθεση με το παραδοσιακό λευκό του σμάλτου, έτσι ώστε να διακρίνεται εύκολα η ώρα και τα λεπτά.
Breguet Tourbillon Extra-Plat 5367
Το νέο Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 σε “Grand Feu” έκδοση σμάλτου είναι διαθέσιμο σε rose gold ή πλατίνα, ενώ το λουράκι του βγαίνει σε σκούρο καφέ ή μπλε χρώμα. Το πάχος του μηχανισμού είναι μόλις στα 3 mm με κάσα των 7,45 mm. Στο μηχανισμό calibre 581, αυτού του κλασικού ρολογιού η συχνότητα φτάνει τα 4 Hz, ενώ διατηρείται σε συνεχή λειτουργία για έως και 80 ώρες εκτός χεριού. Ως προς τα στιλιστικά χαρακτηριστικά το νέο Breguet έχει διάμετρο 42 χιλιοστών. Στην πλάκα των ωρών και των λεπτών, βλέπουμε την υπογραφή Breguet και το tourbillon να είναι τοποθετημένο και σχεδιασμένο στην ώρα 5. Οι γέφυρες του ρολογιού, ο κύλινδρος και η ταλάντωση είναι χαραγμένα στο χέρι. Κατασκευασμένο σε πλατίνα για μεγαλύτερη αδράνεια, προσφέρει μια πιο καθαρή εικόνα της κίνησης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη λεπτότητά του.
INFO

Tags from the story
0 replies on “Νέο Breguet Tourbillon Extra-Plat 5367: “Grand Feu” version”