Αυτό ήταν το πιο όμορφο ρολόι στα φετινά Όσκαρ

IWC - Όσκαρ

Το πιο όμορφο ρολόι που είδαμε στα φετινά Όσκαρ ήταν αυτό που η IWC σχεδίασε αποκλειστικά για τον Bradley Cooper και το οποίο ο οίκος Sotheby’s μετά την τελετή απονομής των βραβείων δημοπρατεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πρεσβευτής της IWC φόρεσε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ ένα ειδικά κατασκευασμένο ρολόι Big Pilot με ένα μοναδικό σκάλισμα. Το ρολόι αυτό δημοπρατείται από τον οίκο Sotheby’s και όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο Ίδρυμα Νέων Antoine de Saint-Exupéry. Με αυτό το χρηματικό ποσό, το ίδρυμα θα στηρίξει το Arrimage, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που διδάσκει παιδιά με προβλήματα όρασης πώς να διαβάζουν ζωγραφιές χρησιμοποιώντας την αφή τους.

Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre στο Hollywood, ο Bradley Cooper φόρεσε ένα Big Pilot’s Watch Single Piece (Ref. IW500923). Το ρολόι διαθέτει καντράν σε χρώμα midnight blue και κάσα από χρυσό 18-καρατιών 5Ν. Τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 51111 που έχει κατασκευάσει η IWC. Στο πίσω μέρος της κάσας έχει χαραχθεί η θρυλική φράση του «Μικρού Πρίγκηπα» του Saint-Exupéry: «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει σωστά».

Η IWC θα δωρίσει τα έσοδα από τη δημοπρασία στο ίδρυμα Νέων Antoine de Saint-Exupéry, βοηθώντας το να υποστηρίξει με τη σειρά του τον οργανισμό Arrimage στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε από τον Dr. Claude Garrandes, έναν τυφλό καλλιτέχνη και δάσκαλο. Μία από τις κύριες δραστηριότητες του, είναι να διδάσκει παιδιά με προβλήματα όρασης να διαβάζουν ανάγλυφες ζωγραφιές δύο διαστάσεων χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής. Για τον σκοπό αυτό, ο οργανισμός Arrimage δημιούργησε το πρώτο βιβλίο με ανάγλυφες ζωγραφιές του «Μικρού Πρίγκηπα». Χάρη στα εκπαιδευτικά εργαλεία που δημιούργησε το Arrimage, τα τυφλά παιδιά μαθαίνουν ακόμα και πως να ζωγραφίζουν.

© Getty Images

Η δημοπρασία διοργανώνεται από τον οίκο Sotheby’s από τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου με τα χτυπήματα να ξεκινούν από τα 16.000 δολάρια, ενώ οι τυχεροί που το αποκτήσουν θα λάβουν το ρολόι μαζί με ένα προσωπικό σημείωμα υπογεγραμμένο από τον Bradley Cooper!

www.iwc.com

Tags from the story
,
0 replies on “Αυτό ήταν το πιο όμορφο ρολόι στα φετινά Όσκαρ”