Phantom: Ένα νέο ανατρεπτικό κεφάλαιο της Paco Rabbane

Το 2021 με το PHANTOM, ο οίκος Paco Rabanne συνεχίζει να σπάει τα όρια και δημιουργεί ένα άρωμα που αντανακλά τις προσδοκίες της νέας γενιάς: ένα κόσμο όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του. Μια τολμηρή πρόσκληση να βγεις από τα συνηθισμένα και να γιορτάσεις τη ζωή. Μια ουτοπία όπου το διαφορετικό είναι όμορφο.

Το αποτέλεσμα; Μια πρωτοφανής καμπάνια για την βιομηχανία των αρωμάτων. Μόνο ο οίκος Paco Rabanne θα μπορούσε να το κάνει.

PHANTOM: Το νέο ανδρικό άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne

Μπες στον Γαλαξία Paco και στο διαγαλαξιακό πάρτι όπου όλοι είναι καλεσμένοι. Εκεί όπου μπορείς να είσαι όποιος θέλεις να είσαι. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Δεν έχει σημασία από ποιον πλανήτη έρχεσαι.

Η ουσία της αυτοπεποίθησης πηγάζει από την καλή ενέργεια.

Ένα φουτουριστικό aromatic άρωμα που γεννήθηκε από τη «σύγκρουση» ανάμεσα στην πολυτελή αριστοτεχνία και τη νέα τεχνολογία. Για το PHANTOM χρησιμοποιήθηκε η πιο μοντέρνα δημιουργική μέθοδος για την συλλογή των πρώτων υλών που σε κάνουν να αισθάνεσαι γεμάτος ενέργεια, με δυνατή αυτοπεποίθηση και sexy.

Ένα τολμηρό άρωμα με νότες από εθιστική κρεμώδη λεβάντα, που φλερτάρει με το γεμάτο ενέργεια λεμόνι και τη sexy, ξυλώδη βανίλια.

Εντελώς διαφορετικό, απόλυτα ανατρεπτικό: το PHANTOM είναι το πρώτο μας connected μπουκάλι – απλά ακούμπησε το τηλέφωνό σου στην κορυφή του και είσαι έτοιμος να φύγεις με τον καινούριο κολλητό σου!

Μια τολμηρή πρόσκληση να βγεις από τα συνηθισμένα και να γιορτάσεις τη ζωή. 1000% feel-good. 1000% Paco Rabanne.

PHANTΟM: Μπες στον Γαλαξία Paco

Με την εντυπωσιακή νέα καμπάνια κινηματογραφημένη για το PHANTOM από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Antoine Bardou Jacquet, ο οίκος πηγαίνει ένα βήμα πιο μακριά, εφευρίσκοντας τα πάρτι του αύριο. Έλα μαζί με τον Paco πρωταγωνιστή (David Trulik) και τον κολλητό του, τον PHANTOM, για μια sexy συνάντηση με μια εξω-πλανητική γυναικεία παρουσία (Kris Grikaite) σε ένα cool, ρετρό-φουτουριστικό σύμπαν. Είμαστε στο 1982 ή στο 2062; Ο Γαλαξίας Paco δανείζεται στοιχεία από την pop κουλτούρα και τα classics της επιστημονικής φαντασίας.

PHANTOM. Το άρωμα ενός καινούριου κόσμου που σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος ενέργεια, με δυνατή αυτοπεποίθηση και sexy. Αλήθεια. Επειδή για το Paco Rabanne το μέλλον δεν είναι φαντασία. Είναι το τώρα.

PHANTOM: Το πρώτο connected άρωμα από τον οίκο Paco Rabanne.

Εντελώς διαφορετικό. Απόλυτα disruptive. Έντονα ποθητό. Το μπουκάλι του PHANTOM είναι ένα συναρπαστικό, ρετρο-φουτουριστικό κομμάτι πρωτοποριακού design.

Ο κόσμος της αρωματοποιίας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο – είναι βέβαιο πως αυτή η καταπληκτική συλλεκτική δημιουργία του Paco Rabanne θα γίνει αμέσως icon.

Aυτό το αστραφτερό ασημί μπουκάλι-ρομπότ δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Είναι το πρώτο μπουκάλι που συνδέεται με το κινητό σου, μεταμορφώνοντας αυτό το αστραφτερό ασημί ρομπότ στον κολλητό σου, έναν συναρπαστικό σύμμαχο που σε καθοδηγεί στον Γαλαξία Paco, σχεδιασμένο να σε βοηθήσει να τολμήσεις να είσαι διαφορετικός.

Πώς; Ένα NFC τσιπάκι ανέπαφης επικοινωνίας είναι ενσωματωμένο στα καπάκια που φέρουν τα μπουκάλια των 100ml και των 150ml. Απλά άγγιξε το κεφάλι του PHANTOM με το smartphone σου. Αυτό είναι! Έχεις συνδεθεί με το σύμπαν του PHANTOM.

PHANTOM: Βιωσιμότητα

Να συνδυάζει την πολυτελή αριστοτεχνία της Grasse, της Γαλλικής πρωτεύουσας της αρωματοποιίας, με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία εκχύλισης. Να συλλέγει φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, υποστηρίζοντας τις κοινότητες που τα καλλιεργούν και προστατεύοντας τον πλανήτη. Αυτό είναι το όραμα του οίκου Paco Rabanne για το μέλλον του αρώματος.

Για το PHANTOM, το brand συνεργάστηκε με τον όμιλο IFF-LMR Naturals, η φιλοσοφία του οποίου είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας 100% φυσικά εκχυλίσματα, με αυστηρή ηθική απόλυτης διαφάνειας καθώς και δέσμευση στην περιβαλλοντική διαχείριση και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Το πατσουλί που χρησιμοποιείται προέρχεται από την Ινδονησία και μετά επανεκχυλίζεται στην Grasse. Το βετιβέρ είναι από την Αϊτή και έχει πιστοποίηση “For Life”, ένα παγκόσμιο πρότυπο για συστατικά ηθικής προέλευσης, φιλικά στο περιβάλλον, με πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Η λεβάντα συνδυάζει μια καρδιά από λεβαντίνη από την Grasse, αποκλειστικά για τον Paco Rabanne, με βιώσιμο έλαιο λεβάντας και absolute οργανικής λεβαντίνης, αποτέλεσμα της τεχνικής enfleurage 2.0, μιας μεθόδου εκχύλισης που γεννήθηκε στην Grasse στο τέλος του 18ου αιώνα και αναβιώνει τον 21ο αιώνα.

Και αν αποφασίσεις να πας για το μεγάλο μπουκάλι, στα 150ml το PHANTOM είναι και σούπερ εντυπωσιακό και refillable.

Η σειρά Phantom

EDT 50ml

EDT 100ml

EDT 150ml Refillable

EDT Refill 200ml

Shower Gel 150ml

Deodorant Spray 150ml

Deodorant Stick 75ml

Tags from the story
,
0 replies on “Phantom: Ένα νέο ανατρεπτικό κεφάλαιο της Paco Rabbane”