Ferragamo Bright Leather: Μια νέα οσφρητική δήλωση για ένα αισιόδοξο μέλλον

Ο Salvatore Ferragamo παρουσιάζει το νέο αντρικό άρωμα Ferragamo Bright Leather: το οσφρητικό ταξίδι του Οίκου συνεχίζεται με ένα ζωηρό μήνυμα
δύναμης και ενέργειας. Ένα νέο, απαραίτητο άρωμα για έναν μοντέρνο άντρα με αυτοπεποίθηση που πάντοτε εκφράζει τη μοναδικότητά του, συμμετέχοντας σε μια εποχή που αλλάζει συνεχώς.

ΤΟ CONCEPT

Το Ferragamo Bright Leather, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον senior perfumer Antoine Maisondieu (Givaudan), είναι ένα Eau de Toilette με νότες ξύλων, βοτάνων και δέρματος που παρερμηνεύει το iconic άρωμα εμπλουτίζοντάς το με ισχυρούς φυσικούς τόνους και λαμπερές αποχρώσεις. Ένα φρέσκο μείγμα από Εσπεριδοειδή αιχμαλωτίζει αμέσως τις αισθήσεις με τις γλυκόπικρες νότες του Περγαμόντου, το ζωηρό άγγιγμα του Μανταρινιού και την πικρή, τονωτική νύξη του Γκρέιπφρουτ.

Στην καρδιά του αρώματος, ο βοτανικός, πράσινος χαρακτήρας του Βασιλικού φλερτάρει με την aromatic καρδιά του Δεντρολίβανου, για να παραδοθεί στον ζεστό, σοφιστικέ χαρακτήρα του αποκλειστικού, soft leather ακόρντου του Ferragamo, σαφής αναφορά στη μοναδική κληρονομιά του Οίκου. Στη συνέχεια, οι σοφιστικέ νότες του Κέδρου και οι γήινες αποχρώσεις του Πατσουλί και του Musk εμπλουτίζουν το ονειρεμένο ταξίδι, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο αισθησιασμό και χαρακτήρα σε αυτή την γεμάτη ενέργεια σύνθεση.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Όπως όλα τα αρώματα Ferragamo, το νέο Ferragamo Bright Leather φιλοξενείται σε ένα signature γυάλινο μπουκάλι που επιστρέφει στα iconic μοτίβα του brand με μια μοντέρνα προσέγγιση. Το ψηλόλιγνο σχήμα του θυμίζει το αστικό τοπίο, το ανοιχτόχρωμο στο χρώμα της άμμου μπουκάλι προσκαλεί να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειές του από διαφορετικές οπτικές. Μια κάθετη λωρίδα, εμπλουτισμένη με ένα τονικό εφέ που θυμίζει δέρμα στο χρώμα της άμμου, τονίζει τη μακρόστενη σιλουέτα φέροντας το όνομα του brand σε όλο το μήκος της, από πάνω έως κάτω.

Στα δύο άκρα του μπουκαλιού, αλλάζοντας οπτική γωνία, ένας άλλος βασικός κώδικας του Οίκου κάνει την εμφάνισή του: το signature σύμβολο Gancini από ασήμι, στολίζει και αγκαλιάζει το μπουκάλι από τη βάση μέχρι την κορυφή του. Περισσότερο από ένα απλό στυλιστικό στοιχείο, το διπλό Gancini στέκεται ως έμβλημα της ισορροπίας και της συμπερίληψης, μια μεταφορά των πολλών στοιχείων που συνυπάρχουν στον άντρα Ferragamo: παράδοση και καινοτομία, σταθερότητα και δημιουργικότητα, δύναμη και ευαισθησία. Αυτά εκφράζονται και στην απτή αντίστιξη των μεταλλικών λεπτομερειών, ενσαρκώνοντας την πιο ορθολογική και ισχυρή πλευρά αυτού του άντρα, ενώ το φινίρισμα που θυμίζει δέρμα παραπέμπει στην συναισθηματική του σφαίρα.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ενσαρκώνοντας τον απόλυτο άντρα Ferragamo, ο ηθοποιός Hero Fiennes-Tiffin πρωταγωνιστεί την καμπάνια του αρώματος, δείχνοντας στο κοινό του την εμψυχωτική δύναμη της ανεξαρτησίας και της αυτοέκφρασης, καθώς στέκεται ακίνητος κάτω από τον μπλε ουρανό οραματιζόμενος την ατέλειωτη ενέργεια των καινούριων ημερών που έρχονται. Τα visuals περιλαμβάνουν ένα κοντινό πορταίτο του άψογου μπουκαλιού, το οποίο χαϊδεύουν δροσερές σταγόνες, πάνω σε μια διάφανη επιφάνεια, ως ένα ακόμα σύμβολο της φωτεινής και καθησυχαστικής αίσθησης της ελευθερίας.

Το Ferragamo Bright Leather θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τον Μάϊο 2022, σε εξουσιοδοτημένους retailers, στις μπουτίκ Ferragamo και στο ferragamo.com.

www.ferragamo.com

0 replies on “Ferragamo Bright Leather: Μια νέα οσφρητική δήλωση για ένα αισιόδοξο μέλλον”