Black Opium Eau De Parfum Over Red: Το νέο άρωμα του Οίκου YSL Beauty

ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕO BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED

Μια εμπειρία που θα διεγείρει όλες τις αισθήσεις σου. Κάθε μία από αυτές οξύνεται απόλυτα, καθώς το εμβληματικό BLACK OPIUM του Οίκου YSL Beauty εξερευνά νέες αρωματικές περιοχές στη νέα, απολαυστική του έκδοση.

Ονειρεύεσαι, μέσω της ακοής. Ακούς σταγόνες που πέφτουν. Ένα φλιτζάνι φρεσκοαλεσμένου καφέ αναβλύζει μέσα από τη μηχανή espresso. Ή ο πλούσιος ήχος μιας δόσης Eau de Parfum, ένας απολαυστικός οσφρητικός ψίθυρος που αρωματίζει την επιδερμίδα.

Βιώνεις, μέσω της αφής. Η αίσθηση όταν αγγίζεις το γυαλιστερό γυάλινο μπουκάλι, λείο, δροσερό και τόσο ελκυστικό με ένα μυστηριώδες, κόκκινο, στρογγυλό άνοιγμα στη μέση.

Ενθουσιάζεσαι, μέσω της γεύσης. Κεράσι. Μια νέα, τολμηρή, πολυτελής και απολαυστική νότα που χαρίζει στις χαρακτηριστικές συμφωνίες του BLACK OPIUM πλούσια και ζουμερή φρουτώδη ένταση.

Αισθάνεσαι, μέσω της όσφρησης. Το άρωμα του καφέ και των λευκών λουλουδιών. Τη δόση της καθαρής ενέργειας και της γλυκιάς, λουλουδάτης αύρας που έκαναν το BLACK OPIUM ένα απολύτως απαραίτητο άρωμα που τολμά να είναι διαφορετικό.

Εντυπωσιάζεσαι, μέσω της όρασης… Το κόκκινο χρώμα, βαθύ και ζωηρό όπως το κεράσι που λάμπει στην καρδιά του αρώματος, όπως το φως που ακτινοβολεί μέσα από το εμβληματικό μπουκάλι, ένα κατακόκκινο κύμα που σε κατακλύζει, καθώς απολαμβάνεις τη λάμψη του νέου αρώματος.
Πέρα από το κόκκινο. Πέρα από τις αισθήσεις.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΦΕ & ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΡΑΣΙ.

«Για αυτό το νέο άρωμα, θέλαμε να οδηγήσουμε την αρωματική υπογραφή του Black Opium σε έναν νέο κόσμο. Η εμβληματική συμφωνία καφέ και λουλουδιών του αρώματος αποκαλύπτει μια νέα μορφή απόλαυσης σε κόκκινους τόνους, μέσα από ένα ζουμερό και χυμώδες φρούτο: το κεράσι.» Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc, Olivier Cresp

Το BLACK OPIUM δημιουργήθηκε εξαρχής για να αποτελεί ένα ακαταμάχητο άρωμα που σαγηνεύει τις αισθήσεις, και με αυτή τη νέα έκδοση, όλες οι αισθήσεις εντείνονται ακόμα περισσότερο.

Από την πρώτη στιγμή, αναδύεται μια Συμφωνία Κατακόκκινου Κερασιού με ζωηρό χρώμα, πλούσιο και αμυγδαλωτό άρωμα, τόσο ζωντανή που είναι σχεδόν σαν να γεύεσαι το ζουμερό φρούτο. Παραπέμποντας σε απολαυστικό λικέρ, αυτή η ολοκαίνουργια συμφωνία κερασιού απελευθερώνει μια δίνη αισθήσεων, καθώς βυθίζεσαι στην καρδιά του BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED.

Η χαρακτηριστική chiaroscuro καρδιά του αρώματος περιέχει περισσότερες αντιθέσεις από ποτέ. Με φόντο το στιλπνό κόκκινο του Κερασιού, το γλυκό Αbsolute Άνθους Πορτοκαλιάς βάφεται πορφυρό. Η σκοτεινή συμφωνία της δόσης Expresso αποκτά τόνους του ρουμπινιού.

Σε αυτή την έκδοση, στη γλυκιά Συμφωνία Λευκών Λουλουδιών του BLACK OPIUM πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά μια Συμφωνία Γιασεμιού Ourika® που κλείνει μέσα της τις μοναδικές οσφρητικές ιδιότητες των λουλουδιών που καλλιεργούνται στους κήπους Ourika του οίκου YSL Beauty στο Μαρόκο. Είναι μια πιο αέρινη, πιο φρουτώδης έκδοση του αισθησιακού λουλουδιού.

Καθώς βυθίζεσαι στο σκοτάδι, αισθάνεσαι την πουδρένια απαλότητα ενός άλλου ασυναγώνιστου συστατικού που παράγεται για τον YSL: ενός πολυτελούς Εκχυλίσματος Βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη κατευνάζει την ένταση της Συμφωνίας Καφέ.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED, ένα τραγανό κεράσι που θα ενθουσιάσει τις αισθήσεις σου.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ YSL BEAUTY.

Το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED δημιουργήθηκε από πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας που παράγονται για τον οίκο YSL Beauty. Σε αυτή την ειδικά σχεδιασμένη συλλογή, τα βασικά φυσικά συστατικά του αρώματος αποδομήθηκαν και στη συνέχεια αναδομήθηκαν με προηγμένες τεχνικές, ώστε να απελευθερώνεται η πεμπτουσία κάθε νότας.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ από βιώσιμες πηγές στη Μαδαγασκάρη. Οι λοβοί της Αναρριχητικής Βανίλιας Ορχιδέας, που επικονιάζεται χειρωνακτικά μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την άνθιση του φυτού στο εξαιρετικό terroir της περιοχής Sava, συλλέγονται εννέα μήνες αργότερα με παραδοσιακές τεχνικές. Στη συνέχεια, εμβαπτίζονται σχολαστικά σε καυτό νερό, υποβάλλονται σε επεξεργασία με ατμό και αποξηραίνονται στον ήλιο για έναν μήνα. Το πολύτιμο συστατικό που χρησιμοποιείται στο BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED λαμβάνεται από την εκχύλιση των λοβών με υπερκρίσιμα ρευστά. Από αυτή τη διαδικασία παράγεται ένα εκχύλισμα που αποτελεί αποκλειστικότητα της μάρκας: είναι εξαιρετικά πιστό στο απολαυστικό, εθιστικό άρωμα της πρώτης ύλης, απαλό, πλούσιο, με πουδρένιες νότες.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα REWILD OUR EARTH του Οίκου YSL Beauty στη Μαδαγασκάρη: https://www.yslbeauty.com/int/lp-madagascar/lp-madagascar.html
ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΤΣΟΥΛΙ LADONGI από βιώσιμες πηγές στην Ινδονησία. Τα φύλλα Πατσουλί, που συλλέγονται στην περιοχή Ladongi, αποξηραίνονται στη σκιά, για να απελευθερώσουν το άρωμά τους. Όταν τα πιέζεις και κάνουν το χαρακτηριστικό «κρακ», είναι έτοιμα να υποβληθούν σε απόσταξη. Το πρώτο εκχύλισμα λαμβάνεται επιτόπου μέσω απόσταξης με υδρατμούς. Στη συνέχεια, το αιθέριο έλαιο διαχωρίζεται, χρησιμοποιώντας την τεχνική της υπερκρίσιμης εκχύλισης με CO2, η οποία αποβάλλει τις πιο τραχιές πτυχές του ελαίου και αναδεικνύει τον ευγενή χαρακτήρα του Πατσουλί. Αυτό το πολύτιμο εκχύλισμα που παράγεται ειδικά για τον YSL, αποκαλύπτει μια εντυπωσιακά αισθησιακή, ξυλώδη, πικάντικη, κεχριμπαρένια, σχεδόν μεταλλική ποιότητα πατσουλί, με πολύ έντονους και χλοερούς τόνους βρύων.

Συμφωνία ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ OURIKA® που λαμβάνεται μέσω τεχνολογίας υπερκείμενης φάσης (Head Space). Οι κήποι της κοινότητας Ourika δημιουργήθηκαν από τον οίκο Yves Saint Laurent Beauty στο Μαρόκο, στην κοιλάδα του Άτλαντα, για να αποτίσουν φόρο τιμής στη χλωρίδα της περιοχής. Εδώ, το μοναδικό άρωμα του τοπικού Γιασεμιού απαθανατίζεται με μια προηγμένη τεχνική που διατηρεί το άνθος, απορροφώντας παράλληλα τα πτητικά συστατικά του. Τα συστατικά αυτά αναλύονται με αέρια χρωματογραφία και φασματομετρία μάζας. Στη συνέχεια, οι αρωματοποιοί αναπαράγουν το άρωμα του γιασεμιού χρησιμοποιώντας συστατικά από την παλέτα με τις πρώτες ύλες. Αυτή η Συμφωνία Γιασεμιού Ourika®, που δημιουργείται ειδικά για τον οίκο YSL Beauty, αναδίδει αέρινους λουλουδάτους τόνους που είναι πιο φρουτώδεις και λιγότερο ζωώδεις από τους τόνους του φυσικού εκχυλίσματος.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ

Πολύτιμο. Ζωηρό. Υπνωτιστικό. Φωτισμένο από ένα μυστηριώδες κόκκινο φως, το εμβληματικό μπουκάλι του BLACK OPIUM υιοθετεί μια νέα απόχρωση. Η χαρακτηριστική, κατάμαυρη σιλουέτα και το στρογγυλό μυστηριώδες άνοιγμα στο κέντρο του μπουκαλιού – που εδώ τονίζεται με ημιδιάφανο γυαλί – ντύνονται με μια κόκκινη γυαλιστερή απόχρωση που παραπέμπει στη νότα κερασιού του BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED.
Άγγιξε το λείο γυαλί. Περιεργάσου τη στιλπνή του επιφάνεια. Άκουσε τον απολαυστικό ήχο καθώς αρωματίζεσαι. Απόλαυσε το άρωμα του κερασιού. Φαντάσου τη γεύση του. Αυτό το πολυπόθητο μπουκάλι έχει σχεδιαστεί για να σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις σου.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστεί η πρέσβειρα του BLACK OPIUM, Zoë Kravitz και μας καλεί να βιώσουμε το ταξίδι του αρώματος που σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις. Λουσμένη από το αισθησιακό κατακόκκινο φως που παραπέμπει στο χρώμα του πολύτιμου μπουκαλιού του BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED, ενδίδει σε όλες τις αισθήσεις της, εμπνευσμένη από τις πλούσιες οσφρητικές νότες του αρώματος.
Άγγιξε το άρωμα που χαϊδεύει την επιδερμίδα σου. Άκουσε τον ευδιάκριτο ήχο των κόκκων καφέ. Δες τους στιλπνούς λοβούς μαύρης βανίλιας. Γεύσου τη συναρπαστική γεύση των γλυκών και ζουμερών κόκκινων κερασιών. Μύρισε το γλυκό άρωμα του δροσερού λευκού γιασεμιού που βάφεται κόκκινο από τη λάμψη του BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED.


Καθώς η Zoë υποκύπτει αισθησιακά στην απόλαυση του νέου αρώματος, το έντονο βλέμμα της μας προκαλεί να την ακολουθήσουμε μέσα στην κατακόκκινη νύχτα. Το εκθαμβωτικό μπουκάλι του OVER RED αποκτά σάρκα και οστά, ενώ η στιλπνή κερασί του απόχρωση λάμπει και μας προκαλεί να το αγγίξουμε.

 

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΕΝΟΣ ΙΝΔΑΛΜΑΤΟΣ

Εκκεντρική, σέξι και rock chic, η γυναίκα του BLACK OPIUM που ενσαρκώνει η Zoë Kravitz τολμά να είναι διαφορετική και διεκδικεί ένα νέο πεδίο οσφρητικού εθισμού. Το νέο, εξαιρετικά αισθησιακό BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED προστίθεται σε μια δημοφιλή, αστραφτερή συλλογή αρωμάτων που συνδυάζει την εμβληματική Συμφωνία Καφέ και Λουλουδιών με μια σειρά από εκκεντρικές, συγκλονιστικές νότες:
Το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM παρουσιάζει για πρώτη φορά σε ένα γυναικείο άρωμα μια πληθωρική δόση Μαύρου Καφέ ενισχυμένη με Αισθησιακά Λευκά Λουλούδια & Μεθυστική Βανίλια. Εθιστικό. Σέξι. Τολμηρό.

Το ΝΕΟ BLACK OPIUM EAU DE PARFUM OVER RED οδηγεί το άρωμα σε ένα εξαιρετικά αισθησιακό αποκορύφωμα με μια απολαυστική Συμφωνία Ζουμερού Κόκκινου Κερασιού που συνδυάζεται με μια Συμφωνία Μαύρου Καφέ και μια Συμφωνία Λευκού Γιασεμιού Ourika®. Απολαυστικό. Συναρπαστικό. Διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Πέρα από το κόκκινο. Πέρα από τις αισθήσεις.

Το BLACK OPIUM LE PARFUM ανεβάζει την ένταση με μια πληθωρική έκρηξη Βανίλιας που ενισχύεται από την εμβληματική, εκρηκτική Συμφωνία Μαύρου Καφέ του αρχικού αρώματος. Δυναμικό. Απεριόριστο. Μυστηριώδες. Η νύχτα είναι δική μας.

Το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME απογειώνει τον εθισμό, ενισχύοντας τη Συμφωνία Κατάμαυρου Καφέ με Σκοτεινό Πατσουλί, Μαύρη Βανίλια και Λευκό Γιασεμί. Εκκεντρικό. Ριζοσπαστικό. Ασυμβίβαστο.Ζήσε στα άκρα.

Το BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN προσθέτει μια δροσερή πνοή Πράσινου Μανταρινιού, Φύλλων Συκιάς και Πολτού Σύκου στη χαρακτηριστική Συμφωνία Καφέ και Λουλουδιών του εμβληματικού αρώματος. Αβάν γκαρντ. Γιορτινό. Τόλμησέ το. Ανακίνησέ το. Νιώσε το.

0 replies on “Black Opium Eau De Parfum Over Red: Το νέο άρωμα του Οίκου YSL Beauty”