5 ανδρικά αρώματα για το καλωσόρισμα του Φθινοπώρου

Σκέψου το άρωμα του Καλοκαιριού. Είναι ελαφρύ, είναι δροσερό και ίσως έχει μια δόση θαλασσινού αλατιού και εσπεριδοειδών. Τώρα, σκέψου το άρωμα του Φθινοπώρου. Είναι ξυλώδες με πικάντικες νότες, μόσχο και ταμπάκο. Δύσκολα θα βρεις ένα άρωμα που μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο, γι’ αυτό και σου παρουσιάζουμε 5 ανδρικά αρώματα που είναι ιδανικά για τη μετάβαση απ’ τη μια εποχή στην άλλη.

Louis Vuitton Météore

Το νέο άρωμα του οίκου Louis Vuitton συνδυάζει νότες εσπεριδοειδών και ένα μείγμα μπαχαρικών. Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο και σαγηνευτικό άρωμα κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

louisvuitton.com

Bvlgari Man Glacial Essence

Αυτό το άρωμα είναι στην κυριολεξία η μυρωδιά του Φθινοπώρου. Ο αρωματοποιός Alberto Morillas εμπνεύστηκε γι’ αυτό απ’ τις χιονισμένες κορυφές και τον αέρα που διαπερνάει το πρόσωπό σου όταν είσαι σε αυτές. Το άρωμα στη βάση του διαθέτει ξυλώδεις νότες.

bulgari.com

Bottega Veneta Pour Homme

Η σύνθεση των αριστοκρατικών και ιδιαίτερων συστατικών και το χαρακτηριστικό δέρμα, δημιούργησαν ένα μοναδικό άρωμα, το Pour Homme, για τον άνδρα που φέρνει την υπογραφή και τη φινέτσα του οίκου Bottega Veneta.

hondoscenter.com

Hawthorne Tailored Cologne

Είτε το πιστεύεις είτε όχι υπάρχει κολόνια που προσαρμόζεται στο lifestyle σου, εξού και το “tailored” στην κολόνια Hawthorne. Τα αρώματα είναι φτιαγμένα για «εργασία» ή «παιχνίδι», ενώ μπορείς να απαντήσεις και στο quiz που θα βρεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας για να αποφασίσεις ποιο απ’ τα δύο σου ταιριάζει καλύτερα.

hawthorne.co

hims Small Batch Scent

Το brand που άλλαξε τον τρόπο που οι άνδρες σκέφτονται για την υγεία τους και το wellness, είναι εδώ για να αλλάξει και το άρωμα που θα φοράς φέτος τον Φθινόπωρο/Χειμώνα. Στις νότες συναντάμε ξανά το ξύλο, το tobacco και το ροζ πιπέρι.

forhims.com

Tags from the story
0 replies on “5 ανδρικά αρώματα για το καλωσόρισμα του Φθινοπώρου”