Τα νέα smartwatch 5ης γενιάς της Fossil

Fossil Gen 5
© Fossil

Η Fossil ανακοίνωσε τη 5η γενιά των έξυπνων ρολογιών της, τo Fossil Gen 5, η οποία μεταξύ άλλων θα επιτρέπει στους χρήστες των iPhone να πραγματοποιούν κλήσεις ακριβώς όπως και με το Apple Watch.

Κι αναφερόμαστε πρώτα στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, γιατί αυτό είναι το πρώτο Wear OS ρολόι που θα μπορεί να πραγματοποιεί και να λαμβάνει κλήσεις όταν συνδέεται με ένα iPhone. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετά Wear OS που απλά ειδοποιούσαν τους χρήστες για κάποια εισερχόμενη κλήση, αλλά το τελευταίο λογισμικό της Fossil θα σου επιτρέπει να απαντάς και να επικοινωνείς κανονικά μέσω του ρολογιού σου.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν διατίθεται ακόμη, αλλά σύμφωνα με τη Fossil αναμένεται να κυκλοφορήσει στην μορφή ενός app, μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως αναφέρει το The Verge, εκπρόσωπος της Fossil δήλωσε ότι «Δεν είναι απαραίτητη καμία ενέργεια απ’ το iPhone σου. Θα μπορείς να λαμβάνεις την κλήση σου στο ρολόι, μέσω Bluetooth».

© Fossil

Την ίδια στιγμή, η Fossil στα νέα της ρολόγια εστιάζει στη μεγαλύτερη διάρκειας μπαταρία και νέες λειτουργίες που υπόσχονται ότι η μπαταρία του ρολογιού σου θα διαρκεί για μέρες με μία μόνο φόρτιση. Ειδικότερα, η ρύθμιση “Extended Battery Mode” θα επιτρέπει στη μπαταρία να διαρκεί για μέρες ενώ θα είναι ενεργοποιημένες τόσο οι ειδοποιήσεις όσο και η λειτουργία παρακολούθησης του καρδιακού παλμού. Παράλληλα, η ρύθμιση “Time-Only Mode,” η οποία θα δείχνει μόνο την ώρα, μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή.

To Fossil Gen 5 είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα και δύο εκδόσεις, τις “Julianna HR” και “Carlyle HR”. Και οι δύο διαθέτουν τις ίδιες διαστάσεις, συμπεριλαμβανομένων της στρογγυλής OLED οθόνης διαμέτρου 1,28 ιντσών και της κάσας μεγέθους 44mm. Το ίδιο διαθέτει ακόμη 8GB μνήμη αποθήκευσης και 1GB RAM, ενώ θα υποστηρίζει και τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω του Google Pay.

Τα νέα smartwatch 5ης γενιάς της Fossil θα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Fossil, αλλά και στο Amazon, ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 263 ευρώ.

Tags from the story
,
0 replies on “Τα νέα smartwatch 5ης γενιάς της Fossil”