Το νέο Range Rover: Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και ποιότητα

Αποκλειστική αποκάλυψη: Πρεμιέρα στην Βασιλική Όπερα του Λονδίνου (Royal Opera House), παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων από τον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού, των επιχειρήσεων και του αθλητισμού.

Πέμπτη γενιά: Μοντέλο – πρότυπο, με σύγχρονο απέριττο στυλ που κόβει την ανάσα, απαράμιλλη φινέτσα και ποιότητα και ασυναγώνιστες ικανότητες, όπως έχουν διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια των 50 και πλέον χρόνων εξέλιξης.

Σύγχρονη πολυτέλεια: Το Νέο Range Rover χαρακτηρίζεται από αρμονία αναλογιών, μινιμαλιστικές επιφάνειες και ακριβείς γραμμές – με τη χρήση τεχνολογιών που υποστηρίζουν την προηγμένη σχεδίαση ώστε να αποπνέει την αίσθηση ενός μονοκόμματου μεταλλικού γλυπτού.

Εκτεταμένης αυτονομίας PHEV: Plug-in hybrid εκδόσεις 510PS και 440PS με ηλεκτρική αυτονομία έως 100km1 διατίθενται με βιώσιμα υφάσματα χωρίς δέρμα.

Αμιγώς ηλεκτρικό: Το ηλεκτρικό Range Rover θα πλαισιώσει τη γκάμα το 2024, προφέροντας μηδενικές εκπομπές ρύπων για πρώτη φορά.

Πληθώρα επιλογών: Νέα αρχιτεκτονική αμαξώματος MLA-Flex προσφέρει εκδόσεις με Στάνταρ (Standard) και Μακρύ Μεταξόνιο (Long Wheelbase) και για πρώτη φορά σε Range Rover πολυτελής καμπίνα επτά θέσεων.

Καταφύγιο ευεξίας: Πρωτοποριακή τεχνολογία καθαρισμού αέρα βελτιώνει την ποιότητα αέρα της καμπίνας ενώ, χάρη στο σύστημα active noise cancellation, το εσωτερικό είναι από τα πιο αθόρυβα της αγοράς σε συνθήκες ταξιδίου.

Νέο Range Rover SV: Μία ακόμα αποκάλυψη, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν λίγο αργότερα, το 2022, μοναδική απόδοση της πολυτέλειας και της εξατομίκευσης του Range Rover, ‘δια χειρός’ Special Vehicle Operations.

Επενδύοντας στην ποιότητα: Νέα γραμμή παραγωγής στο ιστορικό σπίτι του Range Rover, στο Solihull, θα διασφαλίζει ότι το τελευταίο Range Rover παραμένει το απόλυτο ‘must’ για τους φίλους των πολυτελών SUV σε όλο τον κόσμο.

Διαμορφώστε το δικό σας: Εξατομικεύστε το μοναδικό σας Range Rover στο: https://www.landrover.gr/newrangerover

Tags from the story
0 replies on “Το νέο Range Rover: Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και ποιότητα”