Η παιδική συλλογή του Dior για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι ονειρική!

παιδική συλλογή του Dior

Τις περισσότερες φορές διαβάζουμε για τις τάσεις που επικρατούν στις ανδρικές και γυναικείες κολεξιόν, ωστόσο σπάνια ενημερωνόμαστε γι’ αυτές που επικρατούν στις παιδικές συλλογές διάσημων οίκων. Κι αυτό γιατί τις περισσότερες φορές, οι παιδικές συλλογές είναι ουσιαστικά μινιατούρες των συλλογών των σχεδιαστών για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Παρόλα αυτά, η παιδική συλλογή του Dior για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι ονειρική, όπως εξάλλου είναι κάθε νέα συλλογή που λανσάρει ο αγαπημένος γαλλικός οίκος. Την προσοχή μας κέντρισε η κοριτσίστικη συλλογή απ’ την Cordelia de Castellane, την καλλιτεχνική διευθύντρια του Baby Dior, στην οποία επικράτησαν μεταξύ άλλων το τούλι, οι γήινες αποχρώσεις και το glitter στα παπούτσια.

Την ίδια στιγμή, στην παιδική συλλογή για τα αγόρια, βλέπουμε τη συνεργασία του σχεδιαστή της ανδρικής κολεξιόν, Kim Jones με τον καλλιτέχνη Kaws, ο οποίος και επανασχεδίασε το λογότυπο του οίκου, αλλά και την εμβληματική μέλισσα που έχουμε συνδέσει με αυτόν, στην πρώτη ανδρική συλλογή του Kim Jones ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Dior Men. Τα Dior print τα βλέπουμε επίσης τόσο σε ζακέτες, φούτερ και παντελόνια, όσο και σε αθλητικά.

www.dior.com

Tags from the story
0 replies on “Η παιδική συλλογή του Dior για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 είναι ονειρική!”