To συγκινητικό tribute της Marvel για τον Chadwick Boseman

Chadwick Boseman
© Marvel/©Disney/Courtesy Everett Collection

Η είδηση του θανάτου του Chadwick Boseman, σε ηλικία μόλις 43 ετών, σόκαρε στην κυριολεξία όλον τον πλανήτη. Ο Αμερικανός ηθοποιός πέθανε στις 28 Αυγούστου στο σπίτι του, με την σύζυγό του και την οικογένειά του στο πλευρό του, μετά από άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του πρωταγωνιστή της ταινίας Black Panther έγινε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ενώ το συγκεκριμένο tweet έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, συγκεντρώνοντας πάνω από 7.400.000 likes, γράφοντας ιστορία ως το δημοφιλέστερο όλων των εποχών.

Τα μηνύματα των θαυμαστών και των συναδέλφων του Boseman ήταν όπως είναι λογικό πολλά, ωστόσο ο τρόπος που η Marvel αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον βασιλιά T’Challa ήταν ο πιο συγκινητικός από όλους. Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο 4 λεπτών, παρουσιάζονται σκηνές απ’ τα παρασκήνια των ταινιών της Marvel που πρωταγωνίστησε, ενώ οι συμπρωταγωνιστές του από το σύμπαν της Marvel όπως ο Michael B. Jordan, η Lupita Nyong’o, ο Chris Evans, η Scarlett Johansson και ο Robert Downey Jr. μιλούν για αυτόν με τα πιο θερμά λόγια.

Τέλος, το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Chadwick Boseman να μιλάει για τη σημασία του Black Panther, καθώς και με την αποχαιρετιστήρια φράση της Marvel: «You will always be our King».

Tags from the story
0 replies on “To συγκινητικό tribute της Marvel για τον Chadwick Boseman”