Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει το πιο ακριβό room service στον κόσμο

ακριβό room service στον κόσμο
© CALDERA HOUSE

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει το πιο ακριβό room service στον κόσμο και δεν είναι άλλο από το Caldera House στο Jackson Hole, στο Wyoming των ΗΠΑ. Τι ακριβώς είναι αυτό που προσφέρει και το κόστος του ανέρχεται σε 35.000 δολάρια;

Μια μοναδική εμπειρία σούσι είναι αυτό που προσφέρει το Caldera House στο Jackson Hole, από τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Chef Masa Takayama. Ο σεφ μεταφέρει το μενού από το πολυβραβευμένο εστιατόριο του στη Νέα Υόρκη, στο ξενοδοχείο του Wyoming, προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη in-suite dining εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο Takayama ετοιμάζει ο ίδιος ένα μενού 5 πιάτων για περισσότερους από 12 καλεσμένους, ενώ καθένα από αυτά τα πιάτα θα ετοιμάζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των παρευρισκόμενων και θα σερβίρεται σε πιάτα και σερβίτσια της εταιρείας του σεφ, Masa Design.

© Masa
© Caldera House

Το κόστος αυτής της εμπειρίας; Αγγίζει τα 35.000 δολάρια! Η συγκεκριμένη υπηρεσία στο Caldera House ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο Masa Takayama In-Suite Dining Experience στο Caldera House.

Tags from the story
0 replies on “Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει το πιο ακριβό room service στον κόσμο”