«Αθενς Ντράιβ-Ιν»: Το πρώτο drive-in σινεμά στην Αθήνα είναι γεγονός

Αθενς Ντράιβ-Ιν
© 18thWall Productions

«Αθενς Ντράιβ-Ιν» λέγεται το πρώτο drive-in σινεμά στην Αθήνα και έρχεται στις ζωές μας την περίοδο που το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την εποχή του κορονοϊου και της κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

Τα drive-in σινεμά που έκαναν την εμφάνισή τους τη δεκαετία του ’50 και του ’60, φαίνεται ότι επανέρχονται στη ζωή μας και στη νέα μας «κανονικότητα», την περίοδο που τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης είναι ακόμη σε ισχύ σε αρκετές πόλεις του κόσμου.

Το πρώτο της drive-in σινεμά μετά από δεκαετίες αποκτά και η Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τη σελίδα «Αθενς Ντράιβ-Ιν».

Η συγκεκριμένη σελίδα έκανε πρεμιέρα στο Διαδίκτυο, σήμερα, 14 Μαΐου, και σε αυτή βλέπουμε μόνο μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός drive-in κινηματογράφου, καθώς κι ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες, μέχρι την 1η Ιουνίου, όποτε και θα επαναλειτουργήσουν οι θερινοί κινηματογράφοι, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί.

Παράλληλα, η σελίδα καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν το email τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια από τις πρώτες θέσεις στο πρώτο υπαίθριο σινεμά για αυτοκίνητα στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα στο Facebook του Αθενς Ντράιβ-Ιν.

Tags from the story
0 replies on “«Αθενς Ντράιβ-Ιν»: Το πρώτο drive-in σινεμά στην Αθήνα είναι γεγονός”