Στο σφυρί η συλλεκτική Porsche 911 του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Porsche 911 του Ντιέγκο Μαραντόνα

Στο σφυρί βγαίνει η θρυλική Porsche 911 του Ντιέγκο Μαραντόνα! Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Porsche που ο «θεός» του ποδοσφαίρου οδηγούσε όταν αγωνιζόταν στη Σεβίλλη.

Η πανέμορφη και συλλεκτική Porsche Carrera 911 αναμένεται να δημοπρατηθεί στις 3 Μαρτίου από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams στο Παρίσι. Ο Μαραντόνα αγόρασε αυτό το αμάξι το 1992 και είναι ένα από τα 1.200 συνολικά οχήματα που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία.

Το αμάξι είναι ένα από τα ωραιότερα της εποχής και θα παραδοθεί στον νέο του αγοραστή μαζί με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι αυτό το αμάξι ανήκε στον Αργεντίνο άσσο. Σημειώνεται ότι ο Μαραντόνα φεύγοντας από τη Σεβίλλη πούλησε αυτή την πανέμορφη Porsche 964 WTL Cabriolet σε έναν συλλέκτη από την Μαγιόρκα που το είχε στην κατοχή του για πάνω από 20 χρόνια πριν τελικά καταλήξει στον οίκο Bonhams.

Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ αναμένεται να πουληθεί με ένα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 180.000 και 240.000 δολαρίων. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Bonhams.

© BONHAMS
© BONHAMS
© BONHAMS
© BONHAMS
© BONHAMS
© BONHAMS

Tags from the story
0 replies on “Στο σφυρί η συλλεκτική Porsche 911 του Ντιέγκο Μαραντόνα!”