Βουτήξτε σε έναν άλλο κόσμο στο Deep Dive Dubai

Το Deep Dive Dubai, Το σπίτι της βαθύτερης πισίνας για καταδύσεις στον κόσμο, άνοιξε στο Ντουμπάι :

* Με βάθος 60 μέτρων και «κρατώντας» 14 εκατομμύρια λίτρα νερού, η πισίνα του Deep Dive Dubai έχει αναδειχτεί από το Guinness World Records ως η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο για καταδύσεις.

* Η πισίνα διαθέτει μια εκπληκτική “βυθισμένη πόλη”: ανάμεσα σε πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που υπάρχουν σε αυτήν. 

* Σχεδιασμένο για όλους, απευθυνόμενοι σε αρχάριους και επαγγελματίες, Το Deep Dive Dubai προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών και μαθημάτων ελεύθερης κατάδυσης.

Ντουμπάι, 7 Ιουλίου 2021: το Deep Dive Dubai, το σπίτι της βαθύτερης πισίνας για καταδύσεις στον κόσμο, άνοιξε στο Ντουμπάι. Βρίσκεται στη γειτονιά Nad Al Sheba του Ντουμπάι, η πισίνα Deep Dive Dubai έχει κριθεί από το Guinness World Records ™ ως η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο για καταδύσεις σε απίστευτο βάθος 60,02 μέτρων γεμισμένη με 14 εκατομμύρια λίτρα νερού, που είναι ισοδύναμο με το νερό έξι ολυμπιακών διαστάσεων πισινών. 

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και απαράμιλλες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ό, τι θα είναι πιο προηγμένο υπέρβαρο θάλαμο της περιοχής*, η πισίνα Deep Dive Ντουμπάι διαθέτει επίσης μια εκπληκτική βυθισμένη πόλη που δύτες όλων των επιπέδων μπορούν να εξερευνήσουν, πλήρης, με ένα εγκαταλελειμμένο streetscape και διαθέτει ένα διαμέρισμα, γκαράζ, και arcade, μεταξύ άλλων και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Οι εμπειρίες ελεύθερης κατάδυσης και τα μαθήματα καταδύσεων προσφέρονται σε όλα τα επίπεδα από μια επιλεγμένη ομάδα διεθνών επαγγελματιών καταδύσεων. 

Μεταξύ των χαρακτηριστικών της πισίνας των 60 μέτρων είναι δύο υποβρύχια ενδιαιτήματα με ξηρό θάλαμο στα έξι και 21 μέτρα, 56 υποβρύχιες κάμερες που καλύπτουν όλες τις γωνίες της πισίνας, καθώς και προηγμένα συστήματα φωτισμού ήχου και διάθεσης. Το γλυκό νερό της πισίνας φιλτράρεται και κυκλοφορεί κάθε έξι ώρες μέσω πυριτικού ηφαιστειακού βράχου, τεχνολογίας φίλτρων που αναπτύχθηκε από τη NASA και ακτινοβολίας UV σε ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα συστήματα φίλτρων στην περιοχή. Η θερμοκρασία του νερού της πισίνας διατηρείται στους βέλτιστους 30 βαθμούς Κελσίου για άνεση κατάδυση. 

Η εγκατάσταση l, 500τμ, η οποία έχει σχήμα γιγαντιαίου στρειδιού σε ένα νεύμα προς την κληρονομιά Pearl diving των ΗΑΕ, φιλοξενεί επίσης ένα κατάστημα καταδύσεων, κατάστημα δώρων, ένα εστιατόριο 80 θέσεων που θα είναι ανοιχτό στο κοινό αργότερα φέτος, καθώς και μια ποικιλία χώρων, ιδανικών για συναντήσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια. Στους κάτω ορόφους του κτιρίου επιτρέπεται στους επισκέπτες στο εστιατόριο και σε άλλα δωμάτια να κοιτάξουν στο υποβρύχιο περιβάλλον. 

Ο εκπρόσωπος του Deep Dive Dubai Abdulla Bin Habtoor, δήλωσε: “Το Deep Dive Dubai επιτρέπει στους αναζητητές συγκίνησης να βουτήξουν προς τα μέσα και να ανακαλύψουν μια νέα υποβρύχια διάσταση γεμάτη περιπέτεια και θαύμα. Προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία με καταδύσεις όλο το χρόνο, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με εξαιρετικούς εκπαιδευτές και υπηρεσίες. Αυτή η εγκατάσταση είναι μια επένδυση στην αναπτυσσόμενη αθλητική κουλτούρα του Ντουμπάι και θα προσθέσει έναν άλλο προορισμό παγκόσμιας κλάσης στον ακμάζοντα τουριστικό τομέα έλξης και τουρισμού περιπέτειας του Ντουμπάι.”

Προς το παρόν είναι ανοιχτό μόνο με πρόσκληση ή με δημόσιες κρατήσεις που θα ανοίξουν στα τέλη Ιουλίου στο deepdivedubai.com, οι καθοδηγούμενες εμπειρίες και τα μαθήματα του Deep Dive Dubai προσφέρονται σε τρεις κατηγορίες, ανακαλύπτουν, καταδύονται και αναπτύσσονται και είναι ανοιχτά τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες ηλικίας 10 ετών και άνω*, που κυμαίνονται από πλήρεις αρχάριους έως επαγγελματίες δύτες και αθλητές. 

Η κατηγορία Discover των εμπειριών καταδύσεων και ελεύθερης κατάδυσης εξυπηρετεί όσους θέλουν να δοκιμάσουν μια μόνο κατάδυση ή να κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς την πιστοποίηση ως δύτης. Η κατηγορία κατάδυσης επιτρέπει σε όλους από αρχάριους έως έμπειρα άτομα να βουτήξουν εντός των ορίων πιστοποίησής τους. Η κατηγορία Develop είναι για εκπαίδευση τόσο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όσο και για την απόκτηση πιστοποιήσεων καταδύσεων και ελεύθερης κατάδυσης που προσφέρονται από το Deep Dive Dubai – που κυμαίνονται από το entry-level έως το τεχνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. 

Όλες οι εμπειρίες έχουν χαμηλή αναλογία οδηγού προς επισκέπτη και όλες οι εμπειρίες και τα μαθήματα περιλαμβάνουν ενοικίαση εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών-συμπεριλαμβανομένων των Halcyon, Scubapro και Fourth Element, που παραδίδονται βολικά δίπλα στην πισίνα από την ομάδα του Deep Dive Dubai. Μια σειρά υποβρύχιων εργαλείων και εξοπλισμού φωτογραφιών και βίντεο θα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση, με βίντεο εμπειρίας και φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο Discovery Dives. 

Ο διευθυντής του Deep Dive Dubai, Jarrod Jablonski, είναι και ο ίδιος ένας δύτης σπηλαίου που κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ και ηγετική προσωπικότητα στην παγκόσμια ανάπτυξη καταδύσεων, το Deep Dive Dubai προσφέρει τις καλύτερες πρακτικές, διαδικασίες και εξοπλισμό για καταδύσεις και έχει σχεδιαστεί για να καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες του, από απόλυτους αρχάριους έως και τους έμπειρους δύτες. 

“Με το σχεδιασμό, το Deep Dive Dubai προσφέρει κάτι πραγματικά μοναδικό για όλους και η ομάδα μας δεσμεύεται να εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία, με εξαιρετική εξυπηρέτηση, για όλους, κάθε φορά”, δήλωσε ο Jablonski. “Για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία, Το Deep Dive Dubai παρέχει ένα εξαιρετικό, ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον για να μάθετε τα πάντα για καταδύσεις. Για έμπειρα μέλη των κοινοτήτων freedive και scuba dive, είναι μια εγκατάσταση και εμπειρία όπως καμία άλλη.”

Μαζί με τον τίτλο της βαθύτερης πισίνας στον κόσμο για καταδύσεις, το Deep Dive Dubai είναι επίσης το μεγαλύτερο υποβρύχιο κινηματογραφικό στούντιο της περιοχής, με αίθουσα επεξεργασίας μέσων, βίντεο προβαλλόμενα στον τοίχο, υποβρύχιες κάμερες 56 και δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών διαθέσεων με 164 φώτα τοποθετημένα σε όλη την πισίνα. Με την ικανότητα να διοργανώνει εκδηλώσεις για έως και 100 άτομα με εγχώριες επιλογές τροφοδοσίας, είναι επίσης οι πιο δυναμικές συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις της περιοχής με τη δυνατότητα να διοργανώνουν ποικίλες εκδηλώσεις που κυμαίνονται από παρουσιάσεις προϊόντων, προβολές ταινιών και συνέδρια έως πάρτι γενεθλίων και γάμους. 

Το Deep Dive Dubai βρίσκεται στο Nad Al Sheba I και διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης. Η εγκατάσταση είναι εύκολα προσβάσιμη από τις κύριες τουριστικές και κατοικημένες γειτονιές του Ντουμπάι και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ντουμπάι και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Προς το παρόν ανοιχτό μόνο με πρόσκληση, Οι δημόσιες κρατήσεις θα είναι ανοιχτές στα τέλη Ιουλίου 2021 στις www.deepdivedubai.com 

Informations:

Ημερομηνία Έναρξης: 

Το Deep Dive Dubai άνοιξε στις 7 Ιουλίου 2021. 

Ανοιχτό Τετάρτη έως Κυριακή από τις 10πμ-8μμ.  

Address:

Nad Al Sheba I, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα https://goo.gl/maps/8JMZcuXSstreOgEy8 

Deep Dive Ντουμπάι www.deepdivedubai.com 

  • Facebook: @DeepDiveDubai
  • lnstagram: @DeepDiveDubai
  • YouTube: @DeepDiveDubai
  • Ιστός: deepdivedubai.com

Tags from the story
0 replies on “Βουτήξτε σε έναν άλλο κόσμο στο Deep Dive Dubai”