Τα νέα KITH x Nike Air Force 1 “Tokyo” απευθύνονται στους λάτρεις του streetwear

Air Force 1 "Tokyo"

Το brand Kith ιδρύθηκε απ’ τον Ronnie Fieg και είναι το go-to όλων όσων αγαπούν το streetwear. Το πρώτο κατάστημα Kith άνοιξε στη Νέα Υόρκη το 2011 και το όνομά του βγαίνει απ’ το “kith and kin” που σημαίνει «φίλοι και οικογένεια».

Αυτή τη φορά ο KITH συνεργάστηκε με τη Nike για να λανσάρει τα Air Force 1 “Tokyo”, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου flagship καταστήματος KITH στην Shibuya της Ιαπωνίας. Τα αθλητικά είναι εμπνευσμένα απ’ τα θρυλικά CO.JP της Nike απ’ τις αρχές της δεκαετίας των ’00s.

Τα “Tokyo” αποτίουν φόρο τιμής στην ιαπωνική κουλτούρα, ενώ αυτά σχεδιάστηκαν με βάση τα χρώματα της σημαίας της Ιαπωνίας. Στα συγκεκριμένα Air Force 1 συναντάμε το κόκκινο στο εσωτερικό του παπουτσιού, στο λογότυπο στο μπροστά και πίσω μέρος τους, αλλά και σε ένα mini Swoosh.

Δυστυχώς, τα νέα KITH x Nike Air Force 1 “Tokyo” κυκλοφορούν αποκλειστικά στην Ιαπωνία απ’ τις 4 Ιουλίου, ενώ θα διατίθενται μετά από προγραμματισμένο ραντεβού στο νέο KITH Tokyo flagship. Η τιμή τους σημειώνεται ότι ανέρχεται περίπου στα 140 δολάρια. Τέλος, όσοι το επιθυμούν μπορούν να ψάξουν τα “Tokyo” και σε resale ιστοσελίδες όπως το StockX, μόνο που η τιμή τους θα είναι αρκετά παραπάνω.

Tags from the story
0 replies on “Τα νέα KITH x Nike Air Force 1 “Tokyo” απευθύνονται στους λάτρεις του streetwear”