Οι νέες κυκλοφορίες που δεν θέλεις να χάσεις αυτή την εβδομάδα!

Dior Men x Hajime Sorayama
© EDDIE LEE/HYPEBEAST

Κάθε εβδομάδα νέες κυκλοφορίες, νέες συνεργασίες και νέα κομμάτια τραβούν την προσοχή μας, καθώς είναι αυτές που τις περισσότερες φορές διαμορφώνουν τις τάσεις, αλλά και αυτές που οι καταναλωτές περιμένουν με μεγαλύτερη ανυπομονησία. Τα κομμάτια της φουτουριστικής συλλογής Dior Men x Hajime Sorayama κατέχουν σίγουρα μια ξεχωριστή θέση, ενώ και η συνεργασία Adidas x Eric Emanuel μας εξέπληξε ευχάριστα. Αναλυτικά, οι νέες κυκλοφορίες που δεν θέλεις να χάσεις αυτή την εβδομάδα:

Dior Men x Hajime Sorayama

Στη συλλογή κάψουλα του Dior Men σε συνεργασία με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη, Hajime Sorayama, για τον Χειμώνα/Φθινόπωρο 2019, συναντάμε μια σειρά από prints με ανθισμένες κερασιές και έναν τυραννόσαυρο σε αθλητικά, T-shirts και αξεσουάρ.

www.dior.com

Dior Men x Hajime Sorayama

www.dior.com

Adidas x Eric Emanuel

 

www.endclothing.com

Berluti Beach

Ο ιταλικός οίκος Berluti και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Kris Van Assche, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της κάψουλας συλλογής “Berluti Beach”, στην οποία συναντάμε όλα τα must-haves των διακοπών, όπως είναι και αυτό το navy μαγιό με τη ροζ λεπτομέρεια που αναγράφει τη χρονολογία ίδρυσης του οίκου.

www.berluti.com

APC Michael shirt

Μην υποτιμάς την αξία ενός πουκάμισου που μπορείς να φοράς μία φορά την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα, για τους υπόλοιπους τέσσερις με πέντε μήνες.

www.apc-us.com

Nike React Element 87 sneaker

Αυτά τα Nike είναι τα μόνα sneakers με χρώμα που χρειάζεσαι. Η τιμή τους ανέρχεται στα €157.17.

needsupply.com

Tags from the story
, ,
0 replies on “Οι νέες κυκλοφορίες που δεν θέλεις να χάσεις αυτή την εβδομάδα!”