Ένα σπίτι χωρίς υγρασία είναι ένα ζεστό σπίτι

1.Ένα σπίτι χωρίς υγρασία είναι ένα ζεστό σπίτι

Όλοι ξέρουμε πόσο επηρεάζει η υγρασία την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σπίτι μας σωστά; Η υγρασία μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε το κρύο διαπεραστικό.
Οι αφυγραντήρες Inventor σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα για θέρμανση, δημιουργώντας παράλληλα ένα υγιές περιβάλλον χωρίς υγρασία. Συγκεκριμένα, απομακρύνουν την υγρασία, ο αέρας γίνεται πιο ξηρός και η θέρμανση αποδίδει πιο γρήγορα. Πρακτικά, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς. Γιατί σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

2.Καινοτομία Advanced Technology που «μιλάει» με το δικό σας σπίτι

Η Inventor φροντίζει να φέρνει πάντα πρώτη τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο σπίτι σας. Κι επειδή κάθε σπίτι είναι μοναδικό, με την καινοτομία Advanced Technology και ένα πλήθος έξυπνων λειτουργιών, οι αφυγραντήρες Inventor αντιλαμβάνονται τις συνθήκες του δικού σας σπιτιού, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία τους. Έτσι, σας προσφέρουν ιδανική ατμόσφαιρα με καθαρό αέρα, χωρίς υγρασία, αποτελεσματικά, άνετα κι οικονομικά.

3.Τεχνολογία Inverter Μοτέρ

Η Inventor παρουσιάζει πρώτη στην ελληνική αγορά αφυγραντήρα με inverter μοτέρ στον ανεμιστήρα, με τον αφυγραντήρα Stardust που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Ο Stardust, χάρη στην τεχνολογία Inverter Motor, προσαρμόζεται στις ανάγκες και την υγρασία του χώρου, εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αθόρυβη λειτουργία. Συγκεκριμένα, όταν το επίπεδο υγρασίας είναι χαμηλό, ο αφυγραντήρας λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητά του να προσαρμόζεται, είναι σχεδόν αθόρυβος! Ιδανικός για χρήση σε υπνοδωμάτια και χώρους που απαιτείται ησυχία. Επιπλέον, η Τεχνολογία Inverter Motor εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής για τον αφυγραντήρα, καθώς η ικανότητά του να λειτουργεί σε χαμηλές ταχύτητες με ομαλές μεταβάσεις, τον καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό.

4.Λειτουργία Wi-Fi με Φωνητική Εντολή. Μιλάτε, σας καταλαβαίνει!

Η Inventor ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν στην τεχνολογία Wi-Fi. Με την εφαρμογή Inventor Control έχετε ένα σημαντικό “εργαλείο” για τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας, από όπου κι αν βρίσκεστε. Ρυθμίστε τη λειτουργία που θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το καθημερινό σας πρόγραμμα, είτε βρίσκεστε εκτός σπιτιού, είτε χαλαρώνετε στον καναπέ σας. Επιπλέον, μπορείτε να «μιλάτε» στη συσκευή σας μέσω των εφαρμογών Siri Shortcuts, Amazon Alexa ή Google Assistant, ορίζοντας φράσεις που θα αναγνωρίζει ο αφυγραντήρας σας. Έτσι, διαχειρίζεστε τη συσκευή σας εύκολα και γρήγορα, μιλώντας απλά στο κινητό σας! “Αγάπη μου γύρισα!”

5.Άνεση και τέλεια ατμόσφαιρα!

Με τους αφυγραντήρες Inventor Stardust, Comfort και Atmosphere XL και την καινοτομία Advanced Technology, μπορείτε να έχετε έναν σύμμαχο για ένα πιο υγιές και άνετο περιβάλλον χωρίς υγρασία, εξοικονομώντας ενέργεια!
H Έξυπνη Αφύγρανση δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αφού επιλέγει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας βάσει της θερμοκρασίας και των αναγκών του χώρου, ρυθμίζοντας αντίστοιχα τη λειτουργία της, ενώ με η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα, προσαρμόζεται και η λειτουργία του ανεμιστήρα.


Επιπλέον, ο υψηλής τεχνολογίας laser αισθητήρας PM2.5 εντοπίζει μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ακόμη και αυτά που δε διακρίνονται με γυμνό μάτι, ρυθμίζοντας αυτόματα τη λειτουργία του για να σας προσφέρει πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα. Κι έτσι έχετε αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα σε μία συσκευή! Έξυπνο το 2σε1;
Επιπλέον, η φωτεινή ένδειξη παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση για την ποιότητα του αέρα. Έτσι, έχετε απόλυτο έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή, μειώνοντας την άσκοπη λειτουργία της συσκευής και εξοικονομώντας ενέργεια.
Και το καλύτερο; Με την Αθόρυβη Λειτουργία μπορείτε να έχετε τον αφυγραντήρα σας σε όποιο δωμάτιο θέλετε, ενώ χαλαρώνετε, κοιμάστε ή δουλεύετε χωρίς να διαταράσσεται η ηρεμία στον χώρο σας.

6.Στεγνά ρούχα εύκολα και γρήγορα

Τώρα που αρχίζουν τα κρύα και οι βροχές, αρχίζει και η ταλαιπωρία με τα ρούχα που δεν στεγνώνουν ποτέ. Να τα απλώνουμε στα καλοριφέρ δεν είναι λύση, αφού εμποδίζουν τη θέρμανση, ενώ γεμίζουν υγρασία την ατμόσφαιρα, επιδεινώνοντας την αίσθηση του κρύου. Με έναν αφυγραντήρα Inventor και το Πρόγραμμα Στεγνώματος Ρούχων έχεις πάντα στεγνά, φρέσκα και μυρωδάτα ρούχα, ό,τι καιρό κι αν έχει έξω.

7.Απόλυτα καθαρός αέρας

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αέρας που αναπνέουμε για την υγεία μας! Αν μένουμε μάλιστα σε πόλη, νιώθουμε ακόμη πιο πολύ την ανάγκη για υγιεινό αέρα, ειδικά στο σπίτι μας!
Με έναν αφυγραντήρα Comfort με ενσωματωμένο Ιονιστή απομακρύνετε ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού! Κι αν θέλετε να έχετε πάντα τον έλεγχο και να ξέρετε συνεχώς την ποιότητα του αέρα στο χώρο, επιλέγετε έναν αφυγραντήρα και αυτόνομο καθαριστή αέρα, όπως τον Stardust, τον Comfort ή τον Atmosphere XL της Inventor που εντοπίζει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια φροντίζοντας για την τέλεια ατμόσφαιρα του χώρου σου, ενώ σε ενημερώνει πάντα για την ποιότητα του αέρα.

8.Επίλεξε Inventor, τη No1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων!

Αν ψάχνεις αφυγραντήρα, η Inventor είναι η σίγουρη επιλογή καθώς είναι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια. Μπες στο inventor.ac, δες όλη τη σειρά αφυγραντήρων και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει. Τέλος, με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζετε μαζί μας το Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί η καλύτερη ατμόσφαιρα φτιάχνεται με αγάπη!

 

 

0 replies on “Ένα σπίτι χωρίς υγρασία είναι ένα ζεστό σπίτι”